FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Reacție categorică după acuzațiile venite de la CFR: "Dică și Călin sunt prieteni! Toți arbitrii fac asta acolo"

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 martie 2018 11:22

După ce Dan Petrescu a fost eliminat la meciul CFR Cluj - CSM Poli Iași, 2-1, și va rata meciul cu FCSB de duminică, Bogdan Mara a declarat că arbitrul acelei partide, Iulian Călin, este prieten cu Nicolae Dică, fost antrenor la SCM Pitești. (Detalii aici)

Piteșteanul Adrian Neaga, fost coleg cu Nicolae Dică, a vorbit despre acest caz și a explicat legătura dintre antrenorul stelist și arbitrul Iulian Călin.

"Din punctul meu de vedere se vorbește prea mult pentru nimic. Eu am înțeles că sunt foarte mulți bani puși în joc, un titlu. E normal să fie făcută o asemenea declarație.

Este un oraș mic și suntem prieteni, mai ales noi, cei care activăm în sport. Totuși nu cred că arbitrul Călin a venit cu intenția de a greși la CFR Cluj. Este stadionul orașului Pitești și te duci la baza cea mai performantă ca să te antrenezi. Trebuie să vină de la Pitești la București să se antreneze? Toți arbitrii se antrenează acolo, nu numai Călin.

Dar Călin și Dică sau Călin și cu mine suntem prieteni de mult timp. Prietenia e prietenie, iar sportul e sport. Credeți că cineva și-ar compromite cariera pentru un galben sau să-l dea pe Dan Petrescu afară?

Prestația lui Călin a fost foarte bună. Punem prea mare presiune pe arbitri. Căli a arbitrat foarte bine. Arbitrii români sunt foarte buni. Să-i lăsăm să-și facă treaba", a spus Adrian Neaga la TV Digi Sport.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (10)
1764061520284739
George Adrian Popescu  •  11 Martie 2018, 17:54

L-ati vazut pe Ioanitoaia, sau pe alt ***, sa sara in sus ca CFR vorbeste de arbitri si ii acuza zilnic? Ati vazut vre-o mecla de ziarist indignat si oripilat ca Dan Petrescu injura (si jucatorii si arbitrii) ca ultima *** de pe pamant? I-ati vazut sa sara de pe scaun cand FCSB terfeleste tot ce priveste? In nici-un caz. Dar au sarit cu totii, ***, sa atace Craiova. Pricepeti ceva din asta? Nu e greu.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

balauru48
balauru48  •  11 Martie 2018, 16:42

Cali a arbitrat foarte bine :)))))

917516058278640
Marius Nica  •  11 Martie 2018, 16:02
Postat de baddog2 pe 11 Martie 2018, 15:36

Pe mine puțin mă interesează cine câștigă titlul ai cine ajunge să pună mana pe cașcaval.Totusi când îi aud pe cei de la CFR vorbind despre corectitudine și lucrui de etică îmi vine să vara.Pai , chiar atât de încuiați la minte ne cred ăștia din lumea fotbalului pe noi suporterii.Dpmdv, toți atât de la Fcsb cât și de la CFR sunt la fel de "curați".Fiecare joacă după cum bate vantul!

sper sa mearga il UCL orice echipa si nu cea a *** ***. Ajung 12 ani in care v-ati facut de ras ,de la isrelieni la englezi, au facut scor de maidan cu voi. Echipa de puscariasi, la propriu si la figurat. Rusinea e sa 100 de goluri nu sa nu ajungi in Europa.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează