FOTBAL  »  Superliga  »  RIVALITATE

Reacție de zile mari a lui Mihai Stoica, întrebat despre un posibil faliment al lui Dinamo

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 16 noiembrie 2017 15:32

Dinamo se confruntă cu probleme administrative serioase după ce Ionuț Negoiță a anunțat că nu se va mai implica financiar la echipă, însă rivalii de la FCSB nu se bucură de răul "câinilor".

Întrebat despre posibilitatea ca Dinamo să se desființeze, Mihai Stoica, managerul de la FCSB, a afirmat că "trebuie să fii bolnav psihic" să-ți dorești dispariția unei echipe ca Dinamo.

"Cum să te gândeşti, trebuie să fii bolnav psihic, chiar stelist să fii, trebuie să fii bolnav psihic să doreşti ca Dinamo să dispară! Mi-ar conveni să fie slabi, să-i prindem să-i paradim (râde în hohote!), dar cu noi joacă mereu bine, oricum ar fi, orice ar face, îi omoară toţi şi cu noi joacă bine.

Că şi noi, la meciul cu Dinamo, am intrat în pauză 1-0 cu mare şansă, au jucat mai bine decât noi prima repriză. Aaaa, repriza a doua într-adevăr i-am subordonat", a spus Mihai Stoica la Fanatik. 

De asemenea, oficialul roș-albaștrilor consideră că nimeni nu ar trebui să-și dorească dispariția echipelor de tradiție din fotbalul românesc.

"Mi-aş dori din toată inima, din toa-tă i-ni-ma, credeţi-mă, ca la momentul ăsta în Liga I să fie Dinamo, să fie Rapid, să fie Timişoara, să fie Craiova, să fie Cluj, şi CFR, şi Universitatea, să fie echipe de tradiţie care să aibă şi forţă financiară, pentru a avea o competiţie echilibrată.

Cum să te bucuri să n-ai adversari de tradiţie, tari? Păi emoţiile pe care le trăieşti într-o zi de derby sunt inegalabile. Pe mine mă înjură dinamoviştii de mă rup, au melodie cu mine, n-am niciun fel de problemă, trecem peste astea, astea-s vorbe, nu contează, mai arunc şi eu câte una, na, mi-o caut, şi asta face deliciul", a adăugat Mihai Stoica pentru sursa citată.

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (27)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  16 Noiembrie 2017, 20:30
Postat de balauru48 pe 16 Noiembrie 2017, 18:31

In concluzie...sa amintim cativa useri de pe gsp care doresc falimentul echipei Dinamo: milne iosif valahul randoom ares khal irimescu chronic daveroirl jalabert neculaescu pedro valentin10 arsenieboca ovasim gizeh. Acum va intreb, conform cu ceea ce a spus MM, cum sunt acesti useri??? :))))

.:))))))))) intrebarea asta e retorica foarte.

sorin.pch
sorin.pch  •  16 Noiembrie 2017, 19:11

si eu mi-as dori din toata inima ca steaua sa fie in liga 1, dar uite ca nu e

mihaiyahoo
mihaiyahoo  •  16 Noiembrie 2017, 18:53

Dar CSA Steaua București nu este in liga 1 e in liga 4, in liga 1 e o societate pe acțiuni a unui cioban care se numește FCSB și asta o spun și steliștii chiar și eu!

Vezi toate comentariile (27)
Comentează