FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // Fanii reacționează dur după al doilea transfer din era Eugen Neagoe: „Admirabil tupeul, asta înseamnă să fii mafiot!”

Alexandru Răuță este noul jucător al celor de la Dinamo // FOTO: Cristi Preda
Alexandru Răuță este noul jucător al celor de la Dinamo // FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 iunie 2019 09:40

Ziua și scandalul fani-conducere la Dinamo. Fanii din Peluza Cătălin Hîldan au oferit o nouă reacție dură, după ce oficialii echipei au prezentat cel de-al doilea transfer al verii, pe mijlocașul central Alexandru Răuță (26 de ani), de la FC Voluntari. 

Fanii lui Dinamo sunt nemulțumiți de faptul că Răuță îl are impresar pe Ioan Becali, încă un semn, în opinia acestora, că omul considerat unul dintre principalii responsabili pentru criza în care se află de câțiva ani echipa își întărește în culise influența la club. 

„Un transfer anunțat cu surle și trâmbițe. Ați rupt gura târgului, dar ați uitat să ne spuneți că în spatele lui Răuță, la fel ca și în spatele lui Neagoe sau al lui Bălănescu, se află același personaj, un caracter desăvârșit, un om de onoare, onest și educat. Păcat că a stat câțiva ani prin pușcărie după ce a furat și a îngropat clubul Dinamo.

Admirabil tupeul ăsta! Asta înseamnă să fii mafiot. Se vede tot mai clar cât de tare vă încurca Rednic. Ce nu înțelegeți voi, "salvatorii" lui Dinamo, este faptul că în momentul ăsta îl puteți transfera și pe Mohamed Salah, tot în zadar ar fi, pentru că ne-ați trezit și suntem cu ochii pe voi.

Nu discutăm aici de valoarea jucătorului, ci despre niște principii care în momentul ăsta, pentru noi, sunt mai importante decât fotbalul și decât rezultatele. E vorba de faptul că suporterii au fost mințiți și trădați în cel mai josnc mod”, se arată în mesajul postat pe pagina de Facebook a PCH

400.000 €este cota lui Răuță, potrivit transfemarkt

Neagoe, luat din nou la țintă

După ce au amânat conferința de presă în care trebuia să fie prezentat, ultrașii l-au contestat pe Neagoe și la meciul caritabil old-boys dintre Dinamo și Rapid, unde au afișat un mesaj dur la adresa tehnicianului: „În schițele lui Caragiale, cel mai prost personaj, nea Goe! N-ai ce căuta la Dinamo”. 

FOTO: Eli Driu / Libertatea

Va reuși Neagoe s-o readucă pe Dinamo în play-off?

DA
NU

Vezi și: EXCLUSIV Dinamo l-a transferat pe Alexandru Răuță! Jucătorul a semnat pe 2 ani

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
rocky2
rocky2  •  08 Iunie 2019, 19:09
Postat de vnelu01 pe 08 Iunie 2019, 10:17

Odată şi odată şi de undeva se va sparge *** fotbalul romănesc pe toate planurile prin implicarea caracatiţei clanului Becali. Dacă suporterii dinamovişti vor avea ei sânge în instalaţie să "înceapă balul", cinste lor.

Caracatita becaliana se intinde de la Botosani pana la Giurgiu via satul Clinceni!

terminhater
terminhater  •  08 Iunie 2019, 13:32
Postat de ivssalak pe 08 Iunie 2019, 11:24

randoame tot prost,tot prost?

Raha... pardon , domnul acela e randoom ? Dacă da , *** !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

kcain
kcain  •  08 Iunie 2019, 12:54
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Râsi?

Vezi toate comentariile (18)
Comentează