FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Reacție dură a unui fost jucător de la Știința: "M-au înjurat și din partea lui Mititelu, și din partea celorlalți! Sunt amărât când vorbesc de Craiova"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 august 2018 16:24

Aurel Țicleanu, 59 de ani, a vorbit despre situația de la CSU Craiova, după publicarea motivării deciziei definitive a Curții de Apel Timișoara, care a arătat că CSU Craiova, echipa din Liga 1, nu este continuatoarea Științei și nu are palmaresul istoric al formației oltene.  (Detalii și documente cu motivarea AICI).

În plus, fostul fotbalist a criticat și managementul echipei din Liga 1 și faptul că portarul Andrei Vlad, 19 ani, a fost vândut la FCSB.

"Sunt amărât când vorbesc de Craiova! Decizia asta arată că am avut dreptate când am spus că niciuna dintre echipe nu este continuatoarea Științei, în pofida celor care m-au înjurat și din partea lui Mititelu, și din partea celorlalți. Toți știu fotbal la Craiova! Sunt o grămadă de manageri, de specialiști în fotbal acolo. Unul a falimentat echipa, alții au înființat o echipă în 2013 și voiau să joace în cupele europene în 2015. Nu mai poți să le spui nimic. În imn se spune «nu trăim din milă și pomeni», dar doar asta au făcut!

Eu am spus de la început că niciuna dintre părți nu are dreptate. Nu m-am dus niciodată acolo, deși am și abonament, pentru că nu mi-a plăcut cum au procedat. Vi-l dau exemplu pe Vlad. Cum de l-au lăsat pe acest puști să plece la Steaua? (n.r. pentru 400.000 de euro) A jucat un meci contra Viitorului lui Hagi, sezonul trecut. A fost cel mai bun! Și tu l-ai lăsat să plece!? Ce management e asta? Știai că e bun. Trebuia să-i faci a doua zi un nou contract și să-i dublezi sau să-i triplezi salariul. Sunt unii care conduc acolo, dar au condus până acum doar mașini", a declarat Aurel Țicleanu la TV Digi Sport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
fan_stiinta
fan_stiinta  •  27 August 2018, 10:03

Saracu ticleanu...a ajuns a 15-a spita de la roata, ca sa il parafrazez pe bunul sau prieten, adrian marin mititelu. :)) Nimeni nu il mai baga-n seama... :(

deuxex
deuxex  •  27 August 2018, 02:00

Nea Aurica, pai cum a plecat Vlad la FCSB? Stii? Daca nu stii, iti zic eu varianta scurta: 1. Prodanca, impresara lui, a mers la Jiji si i l-a promis pe Messi al portarilor. 2. Ala mic a venit la palat si a semnat un contract cu FCSB, DESI MAI AVEA CONTRACT CU CRAIOVA INCA 3 ANI! 3. Rotaru a aflat si i-a zis lui Jiji ca are doua optiuni: ori ii plateste 400k si 50% dintr-un eventual transfer, ori Craiova o sa reclame FCSB-ul la UEFA pentru ca au semnat un jucator aflat deja sub contract cu alta echipa. 4. Vlad a ajuns la FCSB in conditiile impuse de Rotaru, fiind de altfel si ultimul jucator din lotul Craiovei care inca mai era sub contract cu Prodanca.

florin_ch
florin_ch  •  22 August 2018, 23:40
Postat de piratul23 pe 22 August 2018, 16:55

Asta e o forma de manipulare pentru a aduce bani la PSD.

Nu te doare mintea?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează