FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DDB Italia, ironii la adresa lui Stoican: „Parcă-ar fi bancul cu Dallas”

Flavius Stoican // Foto: GSP
Flavius Stoican // Foto: GSP

Articol de GSP - Publicat luni, 07 februarie 2022 23:20 / Actualizat luni, 07 februarie 2022 23:48

La scurt timp după fluierul de final al meciului pierdut de Dinamo, scor 0-4, în deplasare cu FC Botoșani, DDB Italia a emis un comunicat dur la adresa lui Flavius Stoican și a elevilor săi.

Flavius Stoican, antrenorul lui Dinamo, a fost luat în colimator de fanii alb-roșilor după un nou meci pierdut la scor de „câini”, 0-4 pe terenul Botoșaniului. 

Într-un comunicat emis imediat după meci, DDB Italia critică decizia lui Stoican de a pleca în Statele Unite imediat după ce a semnat cu Dinamo. Suporterii consideră că s-au pierdut atunci zile decisive în vederea pregătirii pentru a doua parte a sezonului. 

Jucătorii nu au scăpat nici ei de săgețile fanilor. Suporterii cotizanți au reclamat lipsa de atitudine a elevilor lui Flavius Stoican.

DDB și-a pierdut răbdarea cu Stoican! Cu ce antrenor negociază în aceste momente
Botoșani - Dinamo 4-0
DDB și-a pierdut răbdarea cu Stoican! Cu ce antrenor negociază în aceste momente

DDB Italia, reacție dură după o nouă umilință suferită de Dinamo

Imediat după ce a preluat-o pe Dinamo, Flavius Stoican a plecat în Statele Unite și le-a transmis conducătorilor formației din „Ștefan cel Mare” să rezilieze cu cine pot. Fanii au făcut legătura cu afirmația făcută de Stoican la scurt timp după ce a preluat-o pe Dinamo: „Ați tras biletul câștigător!”, care a fost redată printr-o captură de ecran a articolului de pe GSP.RO.

Comunicatul DDB Italia:

„Respect enorm suporterilor care au bătut atâta drum ca să cânte pentru Dinamo în ploaia asta rece de februarie. 

Tristețea nu ar fi atât de mare, dacă am vedea ceva fotbal, o idee de joc, o dorință de luptă. Măcar din respect pentru cei care cântă pentru tine timp de 90 de minute. 

Păcat că ”Lozul” a plecat în SUA imediat după numirea ca antrenor. Erau zile decisive, în care era nevoie de prezența antrenorului pentru a se ocupa de transferuri și de strategia pentru meciurile rămase din campionat. 

Și ce ne-a transmis de la Dallas? „Vedeți cu cine puteți rezilia, în funcție de interesele lui Dinamo, apoi ținem legătura ca să vedem pe cine aducem. Eu lucrez cu orice jucător”. Parcă-ar fi bancul cu Dallas ”...Dallas că oricum salvez Dinamo” 

Apropo, știți ce salariu are unul ca Edjouma? Cam jouma de salariu față de ai noștri.” s-a arătat în comunicatul DDB Italia.

Citește și alte știri despre Dinamo:

Botoșani - Dinamo 4-0. Cornel Dinu râde de dinamoviști » Fotbalistul luat în vizor: „El e de film, nu de fotbal!”

Flavius Stoican, discurs halucinant după dezastrul de la Botoșani: „Prea avem ghinion!” » Ce mesaj are pentru jucători

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (2)
therealreddog33
therealreddog33  •  08 Februarie 2022, 11:17

DDB a ajuns sa se creadă Becali, asta e cel mai mare rău! Și dacă e sa jucam în liga a 2 a sau a 4 a, mai bine asa decât cu Muppets ăștia in conducere. Măcar acolo nu mai au ce fura și pleacă..

c23665
c23665  •  08 Februarie 2022, 00:03

Au ajuns să râdă și *** de Dinamo...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează