FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI - UTA 2-1

Reacție nervoasă, dar amuzantă a lui Cânu la adresa arbitrului Găman: "Mai avea puțin și-și lua limba-n gură cu Erico, îl lăuda pentru ce gol a dat" :)

Foto: Gabriel Brezeanu
Foto: Gabriel Brezeanu

Articol de GSP - Publicat luni, 12 iunie 2017 22:54

Gabriel Cânu a reacționat și el nervos după meciul tur cu UTA din barajul de menținere / promovare în Liga 1. ACS Poli s-a impus cu 2-1, dar prestația lui George Găman l-a enervat pe fundașul timișorenilor. 

”Ne așteptăm la un meci greu în deplasare. Puteam să câștigăm mai clar, dar n-am fost atenți. Momentan avem avantaj. Sper să nu ne arbitreze tot Găman. Ne-am săturat de el! Strătilă îl ia cu mâna de picior pe Neagu, e în patru labe și Găman îmi zice cu zâmbetul pe buze că e fault de joc. Asta îmi zice domnul Găman, marele arbitru Găman.

Respectăm UTA, dar nici chiar așa. Găman ne-a făcut praf în ultima lună. A venit olteanul Găman la meciul cu Pandurii, vorbea cu fuse, duse și-și lua limba în gură cu Erico. Nu fac circ aici, încerc să pun punctul pe i. Ce naibii, îl lăuda pentru ce gol a dat, mai avea puțin și-l săruta!

«Decarul» lor (n.r. Dumitru Copil) a făcut patru faulturi în prima repriză și a zis că la următorul îi dă al doilea galben. Face faultul, îl întreb de ce și îmi spune că «decarul» e al lui. Ce înseamnă asta? Suntem fraierii lui Găman? Cu Pandurii am înțeles, hai că e oltean, dar e și arădean acum?", a zis Cânu la TV Dolce Sport. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
balauru48
balauru48  •  13 Iunie 2017, 21:43

Locul acs poli(inca o clona) e in div. C

andrei.f
andrei.f  •  13 Iunie 2017, 11:22

Bă handi, voi aţi câştigat cu golu pe care l-ai dat din ofsaid, principala greşeală a lui Găman a fost în favoarea timişoarei !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1581870215401957
Andronic Popovici  •  13 Iunie 2017, 09:51

ce aveti mai ,fotbalistii nu pot fi si pamfletari ,cum necum dar a spus adevarul pe care multi-l ocolesc fie din interes ca cei de la Digi in corpore ,fie din nestiinta . Poli, la Siria aratati-le cinei sefu sa se intoarca si Slavici in mormant

Vezi toate comentariile (8)
Comentează