FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Reacție suburbană a lui Gigi Becali din cauza programului de meci: "E un dobitoc și o jigodie"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 10 aprilie 2017 11:32

CSU Craiova a șocat audiența înaintea meciului cu FCSB, când a oferit suporterilor un program de meci în care își jignește adversara. 

Patronul FCSB îl bănuiește pe Mihai Rotaru că ar fi în spatele publicării acestui program de meci. Becali a avut o reacție dură la adresa patronului celor de la CS U Craiova, pe care l-a numit "dobitoc și jigodie". 

"El controlează tot acolo. Orice ar face, tot dobitoc e. El prost nu e, că doar a făcut mulți bani, dar nu știe să iasă în viața publică. Nu e prost, doar că e jigodie. Oamenii ăștia doar așa știu să iasă în față. Nu sunt bărbați, sunt găini. Dacă ești mârțoagă poți să te compari vreodată cu armăsarul?

Nu am fost vreodată prieten cu Rotaru, nici măcar nu îl cunosc. Am auzit că venea la meciurile Stelei în lojă. Îți dai seama ce valoare are dacă eu nici nu-l cunosc?!

Am vorbit de vreo două ori la telefon când am vrut să-l iau pe Ivan. Dacă acum face așa ceva, îți dai seama câtă minte are? Are caracterul murdar", a zis Gigi Becali la TV Sport.ro.

La CSU Craiova - FCSB 0-1, pe coperta programului de joc apare un leu care a jupuit o oaie și și-a făcut din cojoc din blana ei. Pe blană scrie Steaua, iar din oaia fără lână a rămas un lup pe care scrie FCSB.

În interior, un titlu extrem de dur: "Fecesebistul, o specie scârboasă, pe cale de consacrare". Iar în textul materialului, oltenii îi atacă pe Duckadam și Gigi Becali. DETALII AICI!

810034 1

810036 8039a969 cf78 49df a85a ca465cae3b90

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (40)
1498434707123363
Dumitru Neculai  •  11 Aprilie 2017, 08:00

ATAC NORMAL BUNA ZIUA MIAI DAT BUNAZIUA ATI RASPUND BRAVO NEA GIGI FIINDCA LIGA SI FRF NEXAM ASTIA SE BAGA LA PRIME DELEGATII SI DECLARATII DECE FOSFORUL NUI PUS AN CELALALT CAPAT AL BATULUI DE CHIBRIT

daniel_stiintacraiova
daniel_stiintacraiova  •  11 Aprilie 2017, 00:01

fecesebistul o specie de *** pe cale de disparitie:)))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gogu2005
gogu2005  •  10 Aprilie 2017, 18:06

poate cineva sa demonteze cu argumente ce a aparut in acel program de meci? adica, ce nu este adevarat? unde este minciuna? PS: aveti pe prima pagina, in partea de jos cine a l-a editat. presa preseaza handel.

Vezi toate comentariile (40)
Comentează