FOTBAL  »  Superliga  »  FALIMENT

Reacție surprinzătoare a lui Viorel Duru după anunțarea falimentului la Rapid: "Probabil vor renunța să mai joace în Liga 1"

Articol de GSP - Publicat marti, 14 iunie 2016 11:49

Directorul Sistemului Național de licențiere al FRF, Viorel Duru, crede că Rapid va renunța la participarea în Liga 1 după decizia Tribunalului București de a trimite clubul în faliment.

"Această decizie poate fi atacată cu Apel. Să aşteptăm întâi Apelul. Probabil clubul va renunţa la participarea în competiţie. Nu avem un caz precedent ca să luăm o decizie în cunoştinţă de cauză. Procedura de faliment impune mai multe etape până la dizolvare. Din momentul în care se dizolvă entitatea nu mai există contractele cu jucătorii.

Farul a fost în situaţia asta, dar în Apel i s-a întors decizia. E decizia lor dacă vor să joace sau nu, pentru că ei au licenţă, au fost sancţionaţi cu depunctarea pentru că au datorii, dar nu se mai impune retrogradarea clubului ca acum doi ani.

Când au solicitat licenţa pentru Liga 1 ştiam de existenţa cererilor de intrare în faliment, mai ştiam că există acest termen de 13 iunie. Dar nu le putem interzice participarea în competiţie, putem doar să-i sancţionăm. Doar când entitatea se radiază din Registrul Comerţului, toate contractele sunt nule, jucătorii pleacă liberi de contract", a declarat Viorel Duru pentru Digi Sport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  14 Iunie 2016, 17:07
Postat de dinarad pe 14 Iunie 2016, 14:59

Eh hai zi să mori tu!!! Chiar așa???

nbunesti,ah ce bine e

dinarad
dinarad  •  14 Iunie 2016, 14:59
Postat de jack_the_stripper pe 14 Iunie 2016, 11:46

Așa e, nu va muri! Se va târî prin ligi inferioare, pe maidane comunale, în vaietele bietilor lor suporteri, putini dar galagiosi nevoie mare...

Eh hai zi să mori tu!!! Chiar așa???

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  14 Iunie 2016, 11:46
Postat de doct pe 14 Iunie 2016, 13:21

oricum,indiferent de deciziile viitoare,RAPID NU VA MURII!!!

Așa e, nu va muri! Se va târî prin ligi inferioare, pe maidane comunale, în vaietele bietilor lor suporteri, putini dar galagiosi nevoie mare...

Vezi toate comentariile (15)
Comentează