FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA

Reacție vehementă a lui Mitriță! Motivul pentru care fotbalistul Craiovei era foarte deranjat: "Până acum nu s-a vorbit deloc de mine"

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 septembrie 2018 14:48

Alexandru Mitriță s-a arătat deranjat de faptul că nu este luat în calcul pentru titlul de golgeter în Liga 1, în schimb se vorbește mult despre George Țucudean și Harlem Gnohere.

"Este prima dată când se vorbeşte de Mitriţă şi titlul de golgeter. Până acum se vorbea doar de Ţucudean şi Gnohere. Eu eram primul în clasament cu opt goluri, ei erau cu patru, cinci goluri.

Îmi doresc să ies golgeter şi am puterea necesară. Îl apreciez pe Ţucudean, este un jucător foarte puternic, dar am încredere în echipa mea. Avem o echipă foarte bună, la fiecare meci marcăm foarte multe goluri, spre deosebire de ei, care marchează un singur gol.

Îmi doresc să câştigăm, îmi doresc să marchez şi pe teren se va decide totul. CFR are acelaşi joc şi acelaşi stil, dar sperăm să mergem acolo şi să facem un meci mare şi să câştigăm", a zis Alexandru Mitriță la TV Digi Sport. 

Fotbalistul Craiovei conduce acest top, având 8 goluri. Este urmat de Țucudean, cu 7, iar pe 3 sunt Florinel Coman și Harlem Gnohere, cei doi având câte 6 reușite.

Citește și: Știm meciurile din "optimile Cupei României! » Dinamo a avut noroc! Duel Olguța Vasilescu - Liviu Dragnea

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
prazburg1948
prazburg1948  •  28 Septembrie 2018, 20:09
Postat de ciollo pe 28 Septembrie 2018, 16:45

Tu chiar crezi ca esti fotbalist, mai mare varf de ... .uta?

O fi *** mare fotbalist. Eu cred ca nu ai vazut cum joaca Mitrita si te bagi in seama aiurea, ca daca l-ai vazut jucand si tot nu crezi ca e fotbalist, mai bine te apuci de golf, poate te pricepi mai bine acolo.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

foreverstiinta
foreverstiinta  •  28 Septembrie 2018, 18:50

Fortza Oltenia !!!! Fortza Mitrita !!!

ciollo
ciollo  •  28 Septembrie 2018, 16:45

Tu chiar crezi ca esti fotbalist, mai mare varf de ... .uta?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează