FOTBAL  »  Superliga  »  LPF

Reacţie vehementă a oficialilor LPF după decizia Comisiei de Recurs în cazul lui Gabi Mureşan:"Este inadmisibil! Este o bătaie de joc"

Articol de GSP - Publicat marti, 18 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 18 noiembrie 2014 15:26

LPF a publicat pe site-ul oficial un comunicat în care critică dur decizia Comisiei de Recurs de a anula suspdendarea lui Gabi Mureşan, după ce Comisia de Disciplină a decis să îl suspende 16 etape.

"Fotbalul trebuie înţeles în toate datele lui, iar LPF se declară împotriva unor decizii care încep să bulverseze ierarhii şi percepţia publicului larg cu privire la dreapta lor judecare.

Nu se poate ca odată să fii grav vinovat, iar pentru aceeaşi faptă, altă dată sa fii complet absolvit de vreo vină. Un astfel de derapaj este inadmisibil. Şi pentru că avem cunoştinţă despre astfel de practici, am renunţat la aceste comisii. Pentru că nu am crezut că vom reuşi să găsim 15 oameni bine pregătiţi si integri în judecarea unor astfel de cazuri.  Atragem atenţia asupra faptului că aceşti oameni distrug prin astfel de decizii o imagine pe care noi ne luptăm în fiecare zi să o facem altfel.

Refuzăm să mai acceptăm bătaia de joc la adresa muncii noastre, la adresa muncii celor din administraţia FRF şi la adresa iubitorilor fotbalului", se arată în comunicatul LPF.

VEZI AICI TOT COMUNICATUL LPF.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (28)
ipsilante
ipsilante  •  18 Noiembrie 2014, 23:46

Lui Muresan, i-as recomanda acum, sa lichideze un jucator din campionat, pentru ca nu va fi in nici un fel pedepsit! De mutilat a mutilat destui jucatori, in "cariera" lui de borfas al gazonului. Acum cand, la presiunea tatucului de la ASA, mafiotul Stanciu, clownii comisiilor de disciplina au IERTAT, sfidand RATIUNEA, si ultima "intrare de abator" a atentatorului, acesta isi poate permite ceva mai mult decat a "realizat" pana acum, O CRIMA! Vi se pare deplasata sau revoltatoare recomandarea mea? Va garantez ca nu e! Nu este cu NIMIC mai revoltatoare sau de condamnat decat DECIZIA iresponsabililor care compun acele glume de comisii, COMPLICE! RUSINE FRF&LPF!

dumiwow
dumiwow  •  18 Noiembrie 2014, 20:25
Postat de bumix pe 18 Noiembrie 2014, 19:02

muresan ar trebui sa plece din tara pt. binele lui. oricum de eram in locul lui rusescu il dadeam in judecata ,asta e clar intentie si nu mai incercati sa ne prostiti ca n-a lovit nici in plex si nici cu pumnul. sinteti atita de penibili si am vrea sa stim numele celor care au sters pedeapsa sa vedem cine sint coruptii din noul fotbal sau e din vechiul esalon

bumix (311 comentarii) muresan ar trebui sa plece din tara pt. binele lui. oricum de eram in locul lui rusescu il dadeam in judecata ,asta e clar intentie si nu mai incercati sa ne prostiti ca n-a lovit nici in plex si nici cu pumnul. sinteti atita de penibili si am vrea sa stim numele celor care au sters pedeapsa sa vedem cine sint coruptii din noul fotbal sau e din vechiul esalon Bine punctat bumix ...intru totul de acord cu tine.

bumix
bumix  •  18 Noiembrie 2014, 19:02

muresan ar trebui sa plece din tara pt. binele lui. oricum de eram in locul lui rusescu il dadeam in judecata ,asta e clar intentie si nu mai incercati sa ne prostiti ca n-a lovit nici in plex si nici cu pumnul. sinteti atita de penibili si am vrea sa stim numele celor care au sters pedeapsa sa vedem cine sint coruptii din noul fotbal sau e din vechiul esalon

Vezi toate comentariile (28)
Comentează