FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - VIITORUL 0-3

Reacție vehementă din tabăra Craiovei, după primul amical cu Viitorul: „Suntem echipa cea mai dezavantajată!”

Florin Gardoș consideră că lipsa suporterilor de pe stadioane va constitui un dezavatanj pentru Craiova
Florin Gardoș consideră că lipsa suporterilor de pe stadioane va constitui un dezavatanj pentru Craiova

Articol de - Publicat sambata, 06 iunie 2020 15:21

Craiova i-a oferit un debut negru lui Cristiano Bergodi, 0-3 în primul amical, cu Viitorul, însă jucătorii își păstrează optimismul cu mai puțin de o săptămână înaintea reluării campionatului. Mai mult, sunt fotbaliști care cred că titlul de campioană poate reveni în Bănie!

Florin Gardoș a dialogat cu presa la finele amicalului și s-a bucurat că a putut evolua după aproape un an. A făcut o analiză a jocului, a vorbit despre propriile așteptări, a spus că U Craiova va lupta să câștige titlul. Iată ce-a declarat fostul internațional, acum în vârstă de 31 de ani.

Florin Gardoș, Craiova: „Ne luptăm pentru titlu”

  • „N-am avut posesia deloc, încă mai avem de muncit. Am avut și tineri în echipă... Bine, și Viitorul are mulți tineri în echipă, dar rămâne o formație bună din Liga 1, chiar dacă nu s-a calificat în play-off. Am muncit mult în perioada asta, vom arăta altfel vineri, când va reîncepe sezonul"
  • „Primul meu meci după 10 luni! Mă simt bine. E prima oară după 4-5 ani când am avut oportunitatea să fac două cantonamente, și-n iarnă, și în vară, acum. Contractul meu se termina pe 30 iunie, am decis să continuu până la ultima etapă, apoi, în funcție de cum vor merge lucrurile, vom vedea dacă voi extinde acordul cu Craiova"
  • „Eu vreau să continuu și din vară. Simt o datorie față de lume, față de public, față de conducere. Eu am vrut mereu să dau totul, dar nu mi-au dat pace accidentările, din păcate. Acum, se pare că mă simt bine, sper să dau randament bun. Venim după o perioadă ciudată, cu pandemia, ușor-ușor lucrurile revin la normal"
  • „Și dacă nu voia domnul Bergodi, obiectivul era cucerirea campionatului. Va fi greu, dar credem în șansa noastră. Suntem echipa cea mai dezavantajată că se joacă fără spectatori, dar asta e situația, trebuie să învingem în orice situație"

„Dacă nu mă simțeam bine, dacă oficialii clubului vedeau că nu mă simt bine, atunci nu mai eram la Craiova. După multe ghinioane, cred că lucrurile merg pe o pantă ascendentă. Nu mi-e teamă de o eventuală îmbolnăvire! Am făcut nu știu câte teste, toate au fost "negative", de la fotbaliști la femeia de serviciu" 

Florin Gardoș, fundaș Craiova

VIDEO. Cristi Bărbuț, "dublă” de senzație reușită în Craiova - Viitorul: Am exersat în perioada de pauză asta"

Citește mai multe știri despre Universitatea Craiova:

CRAIOVA - VIITORUL 0-3. Sorin Cârțu, după debutul ratat al lui Cristiano Bergodi: „Sunt dezamăgit!”

Analiză GSP: Rotaru a reușit ce nu a putut Gigi Becali! Craiova este peste jumătate din Liga 1

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
dansy
dansy  •  07 Iunie 2020, 13:11

nU VAD REACTIA VEHEMENTA A uNIVERSITATII DECAT IN TITLUL ARTICOLULUI.v-ATI prostit????

100000583129623
Stefan Constantin  •  06 Iunie 2020, 16:08

Atâta timp ***,nu veți câștiga nimic...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

breitner
breitner  •  06 Iunie 2020, 16:03

Cu el titular clar va fi echipa cea mai dezavantajata!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează