FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAȘOV - STEAUA, SÎMBĂTĂ, 18:30, LOOK TV, DOLCE, DIGI

Reacții după scandalul în care a fost implicat Gabi Matei: "Mai bine fără un jucător care îşi doreşte să cîştige Steaua meciul direct!"

Articol de - Publicat joi, 14 mai 2015 17:37

FC Brașov va primi sîmbătă vizita Stelei, într-un meci crucial pentru ambele formații. Roș-albaștrii continuă lupta de urmărire a liderului ASA, în timp ce ”stegarii” au nevoie de puncte pentru a rămîne în primul eșalon.

Partida va începe la 18:30, fiind transmisă în direct de Look TV, Digi și Dolce și LiveTEXT pe GSP.RO. Antrenorul Adrian Szabo a vorbit despre confruntarea de sîmbătă.

„În situaţia în care suntem şi când joci cu Steaua nu sunt prea multe de spus. Trebuie să câştigăm acest joc. Cu o victorie, avem apoi nevoie oricum să câştigăm şi ultimele două partide din campionat. Un egal sau o înfrângere sâmbătă ne-ar face să depindem şi de alte rezultate. Nu va fi ușor, dar, cu siguranță nu este imposibil să luăm cele trei puncte. Şi noi şi adversarii luptăm pentru obiective, pentru salvarea de la retrogradare, respectiv titlul de campioană. Cred că pentru a câștiga cu Steaua trebuie să nu primim gol. Avem nevoie în acest meci de divinitate, de inspirație și de pragmatism. Cel mai greu mă apasă gândul că această echipă ar putea retrograda. Poate tocmai dorinţa de a evita această ruşine poate echilibra balanţa, prin motivaţie, faţă de valoarea mai mare a lotului Stelei”

Tehnicianul brașovenilor a comentat și scandalul în care a fost implicat Gabi Matei jucător împrumutat de roş-albaştri la FC Brașov, care a decis să plece de la echipă fără să îi anunţe pe conducători. „Vom evolua fără fundaş dreapta de meserie, dar nu ştiu dacă era mai bine să avem în teren un jucător care a spus că îşi doreşte ca Steaua să câştige meciul şi e prima oară când fac astfel de afirmaţii la adresa unui fotbalist”, a fost reacția lui Szabo.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
raducallin
raducallin  •  15 Mai 2015, 07:31

Bravo , bine ca esti tu destept sa ne luminezi si pe noi,nestiutorii. Eu stiu ca la rosu se stau doua etepe ( a fost suspendat cu CFR si cu Pandurii ). Nu are nici o accidentare,dar tremura chilotii pe el ,nu putea sa joace cu Steaua ,sigur mai facea vreun penalty.

1562728990660817
Gorki Jivago  •  15 Mai 2015, 06:59

ANTRENORASUL ASTA este TAMOIT rau de tiot!!!!el nu stie ca MATEI ESTE SUSPENDAT PENTRU MECIUL CU STEAUA!!! daca nu stia ii spun eu acum!!!!!!

spivak
spivak  •  15 Mai 2015, 01:44

Mda, dar vezi că pe ”divinitate” se bazează şi Gigi.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează
Close