FOTBAL  »  Superliga  »  ACADEMICA CLINCENI - FCSB

Reapar suspiciunile la Clinceni - FCSB? Nemulțumiri înainte de meciul direct: „FCSB mi-a BLOCAT 3 jucători, nu mi se pare ok”

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 septembrie 2019 12:55

FCSB nu vrea să riște nimic înaintea confruntării cu Academica Clinceni de duminică, din etapa a 11-a a Ligii 1. Ilie Poenaru, antrenorul ilfovenilor, a dezvăluit ce solicitare au avut roș-albaștrii înaintea meciului. 

  • Academica Clinceni - FCSB se joacă duminică, de la ora 17:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look Sport!

Formația din Clinceni e considerată „satelitul” neoficial al roș-albaștrilor prin prisma implicării la echipă a lui Vasile Geambazi, nepotul lui Gigi Becali, cel care e patronul „spiritual” al ilfovenilor. 

Astfel, oficialii FCSB-ului au insistat ca Robert Ion (mijlocaș ofensiv, 19 ani) și Cristi Dumitru (atacant, 17 ani), doi jucători care aparțin de formația lui Becali, să nu joace în partida de la Călărași de duminică.  

Situația se aplică și în cazul atacantului Adrian Șut (20 de ani), fotbalist acontat deja de FCSB, dar care va ajunge la roș-albaștri abia din vara lui 2020. 

„Noi avem doi jucători, Robert Ion și Cristi Dumitru, împrumutați la noi de la FCSB, care din păcate nu vor juca! Sincer, nu mi se pare ok, dar asta este. 

La lotul și valoarea pe care o au ei, mi-au blocat doi jucători! Dacă se tem de acei copii, e bine, înseamnă că se tem de noi! E păcat că nu-i pot folosi, pentru că ei fac parte din angrenajul nostru”, a spus Ilie Poenaru antrenorul ilfovenilor, la conferința de presă care a prefațat partida. 

Vezi și: 

VIDEO + FOTO Revenire incredibilă la FCSB: Marko Momcilovic ar putea apărea în lotul pentru meciul cu Clinceni » 3 jucători nu s-au antrenat azi 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
2373090662702614
Constantin Mosnegutu  •  28 Septembrie 2019, 23:08
Postat de spartcapus pe 28 Septembrie 2019, 23:05

Asa patesti cand esti doar un umil satelit al ciobanului; iti blocheaza jucatorii si iti ia toate punctele, ca doar de asta te-a finantat sa promovezi! Asa ca lasati lamentarile de fatada, ipocritilor!

De regula se spune ceva legat de idioti!!!

2373090662702614
Constantin Mosnegutu  •  28 Septembrie 2019, 23:07

Cateribca!!! Indiferent de joc si de rezultat toata lumea va "urla" in gura mare ca a fost blat!!! C-asai la noi... Apropo de asazisul articol... Daca nu-i baga e blocaj... Dac-i baga, astia vor fi maini moarte si vor face blat... GSP-istilor hotarativa!!! Ori e blat... ori e blat!!!

spartcapus
spartcapus  •  28 Septembrie 2019, 23:05

Asa patesti cand esti doar un umil satelit al ciobanului; iti blocheaza jucatorii si iti ia toate punctele, ca doar de asta te-a finantat sa promovezi! Asa ca lasati lamentarile de fatada, ipocritilor!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează