FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAŞI

Reclamaţi la UEFA

Articol de - Publicat joi, 13 martie 2008 00:00

Antrenorul Iaşiului, Ionuţ Popa, a demarat procedurile pentru trimiterea în judecată a suporterului buzoian care a pătruns pe teren la finalul partidei Gloria- Poli (1-1). “Avocatul meu se ocupă deja de acest caz. Trimitem un dosar şi la UEFA pentru a semnala cele întîmplate la Buzău", a spus tehnicianul. În urma incidentelor de la finalul meciului, gruparea din Crîng va juca o etapă cu porţile închise şi a fost amendată cu 30.000 de lei.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (2)
 •  13 Martie 2008, 16:31

CEL CARE A INTRAT IN TEREN SA PLATEASCA, NU CLUBUL!!!

 •  13 Martie 2008, 09:04

da pentru ca a mintit o tara intreaga cind a spus ca ala are pistol si de fapt n-avea nimic nu mai face plingere la UEFA ? sa faca reclamatie si pentru Homei care de la doi metri a sutat intentionat in capul lui Bicfalvi de la trintit p-ala pe jos. poate domnul Popa a uitat de la ce a pornit tot scandalul. iar masourul care si-a lut un sut in fund trebuia sa invete sa nu-i mai injure pe jucatori. asa ca dl Popa si cu respect iesenilor nu mai faceti voi pe neprihanitii si justitiarii...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close