FOTBAL  »  Superliga  »  SCRIE PE GSP.RO CARE ESTE CAUZA!

Record absolut de accidentări la Steaua. Numeşte vinovatul!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 aprilie 2010 00:00

Blestemul accidentărilor nu a ocolit-o pe Steaua nici în acest sezon. Nu mai puţin de 16 fotbalişti au avut probleme medicale, ceea ce reprezintă un record absolut în Liga I, greu de egalat.

Mai mult, în nici un meci din cele 39 disputate pînă acum de Steaua în acest sezon de Liga I, antrenorul nu a avut la dispoziţie lotul valid.

În acest moment, roş-albaştrii mai au patru accidentaţi: Szekely, Pleşan, Artiom Karamian şi Bicfalvi

Comentează şi votează în sondajul de opinie de pe gsp.ro: a cui este vina pentru desele accidentări de la Steaua? Sînt fotbaliştii fragili? Nu sînt bine pregătiţi fizic? Staful medical al echipei este slab pregătit? Nu există valoare, deci antrenorul nu poate folosi toţi jucătorii, prin urmare apare suprasolicitarea? Arbitrii încurajează durităţile?

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (24)
sibelius
sibelius  •  08 Aprilie 2010, 00:11

In primul rand medicii echipei care au dat unda verde transferurilor. Multi dintre cei adusi in ultimii ani sunt cu probleme cronice. In vara Bergodi a adus un preparator fizic nou...efectul? Mai multi accidentati ca pana acum. Daca e sa vedem momentul in care au fost adusi jucatorii de portelan Gica Hagi ar avea un mare "merit" pentru bibelourile Emeghara, Petre si Plesan.

schukaryn
schukaryn  •  07 Aprilie 2010, 22:42

Parerea mea e k de vina e antrenorul si antrenamentele sale si totodata si preparatorul fizic!! Nu e vb de valoare aici e vb de pregatire fizica si de antrenament care sunt foarte nesemnificative!! Cum alti juktori din alte campionate pot juk 3 meciuri in 9 zile , nu inteleg dc ai nostri nu ar putea.. k doar tot oameni sunt!!1 de vina e pregatirea fizica si antrenamentele slabe!!!

 •  07 Aprilie 2010, 17:53

Va mai aduceti aminte de Marian Lupu? Cu el Steaua a fost cel mai bine pregatita echipa din Romania (perioada Piturca, Zenga si Protasov). Deci, e de vina Lupu ca a plecat.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează