FOTBAL  »  LIGA 1  »  GSP LIVE

RECURS COMPENSATORIU // VIDEO Cum a acceptat Victor Becali condamnarea din Dosarul Transferurilor: „Dacă eşti bărbat, îţi asumi, nu pleci nici în Costa Rica, nici în Guatemala” » Ce îl nemulţumeşte după ce a fost eliberat

Victor Becali
Victor Becali

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 ianuarie 2019 12:10

Victor Becali, 57 de ani, s-a numărat printre oamenii de fotbal închişi ca urmare a pedepselor din Dosarul Transferurilor. Acesta a fost invitat la GSP LIVE în această dimineaţă şi a vorbit pentru prima oară despre cum a acceptat pedeapsa primită în martie 2014. 

„Mi-am asumat pedeapsa şi m-am predat de două ori. Nu am plecat nici în Guatemala, nici în Costa Rica, nici în alte destinaţii exotice. Dacă eşti bărbat, îţi asumi. Nu m-am gândit să plec, nici eu, nici fratele meu.

M-au condamnat, mi-am asumat pedeapsa, acum e un întreg circ cu acest recurs compensatoriu. Dintr-o pedeapsă cumulată de 5 ani şi 8 luni am executat 5 ani şi 5 luni de zile, cu tot cu recurs compensatoriu. Ca să ajung la eliberare condiţionată trebuia să execut 36-37 de luni, iar eu am executat 54 de luni efective”, a spus Victor Becali, la GSP Live.

Vezi şi: GSP LIVE // VIDEO Victor Becali a spus TOT! Ce condiţii a avut în celula împărţită cu Borcea: „Aveam laptop, aveam de toate ;)” + sfatul primit de la Giovanni

Playtech: BOMBĂ! Ilie Năstase îl face praf pe Klaus Iohannis! HALUCINANT ce i-a zis


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează