FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Rednic a dus-o pe Dinamo pe locul 11, însă are curaj: "Se joacă! Ne vom califica în play-off"

Articol de GSP - Publicat marti, 11 decembrie 2018 21:17

Mircea Rednic se ia de contestatari, chiar dacă Dinamo a ajuns abia pe locul 11 în Liga 1, cu doar 19 puncte strânse în 19 etape. "Câinii" sunt la 8 puncte de locurile de play-off, dar la doar două puncte de retrogradarea directă. 

"Rămân surprins că spun unii că m-am hazardat atunci când am zis de play-off. E Dinamo! Ce puteam să zic? Că încep reconstrucția echipei pentru anul viitor? Sau haideți să evităm retrogradarea? Nu poți să spui așa ceva când ești la Dinamo. Eu așa am gândit și de multe ori mi-a reușit.

Am pus un obiectiv, care ar trebui să fie obiectivul lui Dinamo. Nu puteam să pun obiectiv evitarea retrogradării sau obținerea locului 7.

Matematic sunt șanse, diferențele sunt mici, nu sunt echipe care să domine campionatul. Se joacă! Eu cred că până la urmă o să ne calificăm în play-off", a zis Mircea Rednic pentru LPF.

...și-ar fi dorit amânarea ultimelor etape din acest an: 

"În primul rând aș avea nevoie de timp, dar asta nu se poate. La fel și cu jucătorii. E o perioadă în care nu poți să găsești jucători buni. Mi-aș fi dorit să se amâne etapele care au mai rămas. Să vină o zăpadă și să amânăm. Ar fi bine, pentru că aș forma echipa, aș pregăti echipa în felul meu și lucrurile ar fi mult mai bune. În situația în care suntem noi acum, am mai făcut câteva schimbări. Au venit câțiva jucători, dar care știam că nu ne pot ajuta decât în primăvară, după ce vom reuși să-i pregătim", a mai spus Rednic.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
red_dogs_united
red_dogs_united  •  12 Decembrie 2018, 14:28
Postat de gigi_becali_8 pe 12 Decembrie 2018, 01:54

Nu, nu ! Fara demisie ! Sa ramana la clona Dinamo 1948 ( clona adevaratului Dinamo Bucuresti din liga a 4a, al lui Nicolae Badea ) pana ii duce pe locul 3 .... din Liga a 2 a :))))

Prostule, Badea nu mai are nimic. A fost zburat din Stefan cel Mare, i-au evacuat magazinele și biroul de la oficială. Negoita i-a plătit datoria. Badea e fix muci, ca și tine. Clona e Fotbal Club FCSB (cum îți explici numele ăsta fără sens?). Steaua București, echipa Armatei Romane, este în Liga a 4-a, antrenată de simbolul Stelei, Marius Lăcătuș.

mosvasile
mosvasile  •  12 Decembrie 2018, 13:31

Mda!O sa fie bine!Si la vara cald!Cea mai revelatoare stire-despre "meseria"lui Rednic-a trecut neobservata!Si anume,declaratia lui Penedo, ca Rednic nu a discutat niciodata cu el!Asta lamureste tot!Penedo nu era un jucator oarecare!Era unul din oamenii de baza,care de acolo din poarta iti poate aseza jucatorii in teren si ii poate mobiliza!Nee!Monsieur Rednic nici nu l-a bagat in seama!

minell73
minell73  •  12 Decembrie 2018, 10:45
Postat de gigi_becali_8 pe 12 Decembrie 2018, 01:54

Nu, nu ! Fara demisie ! Sa ramana la clona Dinamo 1948 ( clona adevaratului Dinamo Bucuresti din liga a 4a, al lui Nicolae Badea ) pana ii duce pe locul 3 .... din Liga a 2 a :))))

Prostalaule, eu nu sunt dinamovist. Dar asa cum spunea un baiat mai jos, aia cel putin au stema, culorile, tot. Asta cu liga 4 e gogoasa scoasade incuiati ca tine si ca alti fcsb-isti. Te-am mai intrebat odata. Ma cat de jos poti sa fi pe treapta umanitatii sa iti pui nick name gigi becali? Cata lipsa de creier sa ai sa proslavesti un infractor? Pe ceilalti încuiati care nu au treaba cu becali, ci doar sustin fcab, ii mai inteleg. Dar pe terminatii ca si tine, ma minunez la maxim de prostia umana.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează