FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CS U CRAIOVA, SÂMBĂTĂ, 20:00

Rednic a explicat pe larg plecările lui Penedo și Cooper: "A creat foarte multe probleme"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 decembrie 2018 11:03

Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo, a prefațat partida cu CS U Craiova de sâmbătă, și e încrezător că echipa sa poate reuși un rezultat bun în fața oltenilor.

  • Dinamo - CS U Craiova se joacă sâmbătă, de la ora 20:00, liveTEXT pe GSP.RO și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look Sport!

"Puriul" a suprins în conferința de azi în momentul în care a mărturisit că ultimele înfrângeri din campionat, 1-4 cu Viitorul și 0-3 cu CFR, nu au fost atât de categorice precum o arată scorul: 

"Nu for fi foarte multe schimbări pentru meciul cu CS U Craiova. Sunt încrezător după evoluția din ultimele meciuri. Chiar și cu Viitorul, până la eliminarea lui Olteanu, n-a fost o mare diferență. Nici cu CFR n-a fost o mare diferență. Dacă reușim să eliminăm greșelile din apărare, sunt încrezător că vom reuși să facem un meci bun", a spus Rednic.

"Tehnicianul" a lămurit și plecările lui Jaime Penedo și Armando Cooper, cei doi jucători panamezi care și-au reziliat contractele cu echipa zilele trecute. 

"Mă doare când aud că Rednic l-a dat afară pe Penedo. El după meciul cu CFR Cluj (n.r - 0-3, pe 4 decembrie) nu s-a mai antrenat. A fost o decizie luată de comun acord. Vreau să-i mulțumesc pentru profesionalismul de care a dat dovadă, de prestația pe care a avut-o în anii petrecuți la Dinamo. Chiar dacă Penedo rămânea, sigur mai aduceam un portar. 

Cooper e singurul pe care eu l-am chemat și i-am spus că nu mă mai bazez pe el pentru anul viitor. De când am venit, el a creat ceva probleme de indisciplină, de respect față de colegii lui și de staff. Cred că am luat o decizie bună în privința lui", a declarat Rednic la conferința de presă de azi. 

"Știu că suporterii sunt supărați, am citit comentariile lor, sunt la curent cu nemulțumirile acestora, dar avem nevoie de ei, sper să vină într-un număr cât mai mare cu Craiova" Mircea Rednic, antrenor Dinamo

"Singurul jucător pe care nu ne vom putea baza este Dan Nistor, în rest toată lumea este aptă" Mircea Rednic, antrenor Dinamo

Vezi și: Penedo a devoalat relația cu Rednic: "Eu nu vorbesc foarte mult cu antrenorii în general"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  14 Decembrie 2018, 23:25
Postat de Militaru Daniel Marian pe 14 Decembrie 2018, 18:29

Tipic Rednic sau Strambu.suna mai bine. Un caracter infect .disperat dupa bani.nu are mama sau tata .Ca antrenor toti spun ca este bun.Asta spuneam si eu acum cativa ani.dar dupa ultimele echipe antrenate de Stramb.nu vad nimic iesit din comun.doar demiteri.nu demisii.Este disperat dupa bani si asta ii intuneca gandirea.

De ce are un ...”caracter infect” ??!! Tu observi că ai o părere ...deviantă, ca să mă exprim galant ?! Dacă nu știi ce înseamnă un cuvânt , nu îl folosi ! Ti-a luat ție ceva , a luat cuiva ceva ce nu i se cuvenea ? Cum e numai după bani când el a ”adus” bani la club prin plecarea unor jucători care nu justificau salariul imens și aducerea altora posibil mai buni pe salarii normale ! Când dai primă din banii tăi jucătorilor tu zici că el îl interesează numai banii ! Eu zic să nu mai vorbești prostii !

conasu_boeru
conasu_boeru  •  14 Decembrie 2018, 23:14

Dle Mirce Rednic , dacă tot ziceți că citiți ce doleanțe avem noi pe aici , am și eu o nelămurire ? De ce jucătorii dinamoviști nu au acea dăruire și acel devotament în joc , acea ...implicare la fiecare fază, la fiecare minge ??!! O să ziceți că au, dar mă uit la alte echipe gen Sepsi, Gaz Metan, Botoșani, Iași ...în care jucătorii ALEARGĂ mult mai mult , presează chiar sufocă adversarul până greșește , vine ca un tăvălug peste adversar și normal că au și rezultate ! Explicația constă în faptul că nu pot susține fizic o astfel de tactică sau așa sunt indicațiile staff-ului tehnic de a juca mereu pozițional, previzibil, lent cu incursiuni întamplătoare ?! Scuze, dar așa se vede ! Sunt curios , cum de un jucător ca , Crețu de la Gaz Metan poate alerga aproape dublu decât Sorescu, face ambele faze și încearcă să și marcheze ??!!! Ce îl recomandă pe acest băiat Moldoveanu să prindă echipa , mie mi se pare că e mult sub Neicuțescu și mai cred că Muțiu ar fost mai eficace decât Penedo (sigurul portar pe care l-am văzut că nu poate degaja nici cu mâna nici cu piciorul), cu care ce luam pe mere, dădeam pe pere ! Altfel, noi vă susținem și sperăm să redresați Dinamo !

972281226138993
Ologeanu Mario  •  14 Decembrie 2018, 19:01

BRAVO NEA MIRCEA.EU AM INCREDERE CA O SA FACI CE TREBUIE SI O SA VIN LA TOATE MECIURILE CIT VEI FI LA NOI.RESPECT!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează