FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Rednic a făcut show la conferința de presă: "Prefer să fiu un antrenor fără demnitate sau fără onoare" + Mesaj pentru Claudiu Niculescu

foto: Eduard Apostol GSP
foto: Eduard Apostol GSP

Articol de GSP - Publicat luni, 15 octombrie 2018 15:02

Mircea Rednic a fost prezentat astăzi la Dinamo în cadrul unei conferințe de presă și dă asigurări că formația alb-roșie va participa în play-off. Antrenorul a semnat pe un an.

"Imediat am acceptat oferta. Prefer să fiu un antrenor fără demnitate sau fără onoare cum s-a scris și să vin să-mi ajut clubul care e într-o situație mai delicată. Aici nu e vorba de demnitate sau onoare, ci de respect. Un club care mi-a dat atâtea satisfacții, care m-a ajutat să fiu om. Dacă noi cei care am jucat aici nu spunem da, atunci cine s-o facă?

Dinamo nu va retrograda, Dinamo va juca în play-off. Eu am convingerea că ne putem califica în play-off. N-am niciun interes, am acceptat aceeași ofertă pe care am avut-o acum câțiva ani. Nu mai există procente. Există o clauză de reziliere, dar n-am venit să mă îmbogățesc. Apropo, de ce ați dat bani mai mulți antrenorilor după ce am plecat eu? (n.r. către președintele Alexandru David)", a declarat Rednic.

"Îmi pare rău pentru Claudiu, am vorbit cu el. Asta-i viața de antrenor. Eu am fost dat afară și când eram pe primul loc. Eu am pățit-o și de ziua mea. Cred că au analizat decizia, au avut și șansa că eu eram liber de contract. Acum ar trebui să-mi cer scuze și lui Niculescu, nu? Vreau să văd jucătorii, au posibilitatea să joace în meciuri oficiale. Dacă era să mă iau după toți specialiștii nu mai veneam la Dinamo" Mircea Rednic

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (38)
kwd2018
kwd2018  •  16 Octombrie 2018, 22:11
Postat de adriann_ pe 16 Octombrie 2018, 11:40

*** *** de ciuda ca si-a luat Dinamo antrenor. :))) O sa radem mult dupa meciurile directe, garantat :)))

Tu razi la clona ta psd din divizia onoare

1198649370199221
Dumitru Florin  •  16 Octombrie 2018, 22:11

La Rednic, nesimtirea e mai mare decat priceperea la fotbal! Are un tupeu fantastic sa vorbeasca el despre demnitate si onoare!?! Nici macar sincer in declaratii nu este: "... Au avut si sansa ca eram liber de contract..." Adica, sansa (?!, ce-or sa-si dea cu pumnii-n cap ca au ales... stramb) a fost ca te-au dat arabii afara dupa "stralucitele" rezultate! Neobrazarea e si mai mare cand face declaratii despre un alt lingau ca si el, adica puscaria de MM (dupa ce amandoi si-au balacarit actualii patroni, acum le ling si talpile de la pantofi), ca sa nu mai spun ca, absolut gratis il insulta si pe Dica. Oricum, cred ca nu e cazul sa deschida fermoarul de la geanta, ca-si va face destul de repede bagajul! Ba mai are si sansa sa fie un pic chemat prin Belgia sa dea niste explicatii privind "scaparea" de la retrogradare a celor de la Mouscron (de unde, de asemenea a fost "eliberat de contract"!) Pacat doar de Dinamo ca nu are parte nici de antrenor, nici de conducere!!! Ca sa nu mai amintesc de blazarea jucatorilor, care lasa impresia ca numai la fotbal nu le sta mintea!

1006846506085655
Dragos Alexandru  •  16 Octombrie 2018, 22:03

Ce ar putea sa faca un strâmb??? Sa bage strâmbe!!! Pleacă pana in iarna cu scandal !!!

Vezi toate comentariile (38)
Comentează