FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Rednic a fost injurat de suporterii Rapidului la meciul cu Electrosid Titu, scor 3-1

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 octombrie 2007 00:00

Antrenorul Rapidului, Mircea Rednic, a fost injurat de fanii giulesteni pe toata durata partidei amicale disputate la Titu, cu formatia din Liga a III-a, Electrosid, care s-a incheiat cu victoria alb-visiniilor, scor 3-1, transmite trimisul NewsIn.

Golurile au fost marcate de Adrian Popa (2), pentru gazde, si Romeo Stancu (12), Ionut Mazilu (40) si Burdujan (74), pentru giulesteni.

Antrenorul Mircea Rednic a inceput partida cu urmatoarea formula de echipa: Coman - Sapunaru, Maftei, Perja, I. Stancu - Maldarasanu, Lazar, R. Stancu, Cesinha - Buga, Mazilu. La pauza, Rednic a efectuat mai multe schimbari, in repriza secunda componenta Rapidului fiind: Andrade - Tamandare, Pistol, Maftei, Perja - E. Dica, Herea, Grigorie, Burdujan - Raduta, Dobroiu. Au mai intrat: Marinescu, Paun si Tancu.  

In minutul 66, stefan Grigorie s-a accidentat usor, iar Mircea Rednic a preferat sa nu riste si l-a scos de pe teren, chiar daca nu mai avea pe banca de rezerve pe nimeni care sa il schimbe. Astfel, giulestenii au evoluat in 10 oameni pana la finalul jocului.

La acest meci la care formatia din Titu si-a inaugurat instalatia de nocturna au asistat aproximativ 1.000 de spectatori. Printre acestia s-au numarat si aproximativ 70 de fani giulesteni, care pe tot parcursul partidei au strigat impotriva antrenorului Mircea Rednic. "Mircea Rednic, esti o mizerie", "Vanzatorule, tradatorule, ne strici numele", "Peluza noastra nu tolereaza mercenarii", "Afara din Giulesti", au fost cateva dintre scandarile suporterilor alb-visinii. De apostrofarile suporterilor nu a scapat nici directorul general Constantin Zotta, acesta fiind vinovat, in opinia fanilor, de plecare fostului antrenor, Cristiano Bergodi, al carui nume a fost scandat in repetate randuri de cei 70 de fani rapidisti. De asemenea, si patronul George Copos a intrat in colimatorul fanilor, la adresa finantatorului auzindu-se insa injuraturi razlete.  

La joc au asistat toti oficialii giulestenilor, mai putin patronul George Copos, in timp ce din partea lui Electrosid a participat primarul localitatii Titu, Dan Ilie, care a purtat la gat o esarfa in culorile Rapidului, recunscand ca este un "mare fan" al alb-visiniilor.

Meciul cu Electrosid Titu este cel de-al doilea joc disputat de Rapid cu noul antrenor, Mircea Rednic, pe banca, dupa ce sambata a dispus de formatia  FC Bucharest (Liga a IV-a), scor 10-0. La acea partida, Rednic a scapat de apostrofarile fanilor intrucat s-a disputat la baza Pro Rapid, cu portile inchise. Dupa numirea lui Mircea Rednic in functia de antrenor al Rapidului, suporterii giulestenii au anuntat ca il vor injura la fiecare meci, pentru nu ii pot ierta unele declaratii facute de acesta la adresa Rapidului in momentul in care era antrenorul lui Dinamo.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează