FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Rednic continuă curăţenia la CFR Cluj! Încă 3 jucători importanţi vor pleca de la echipă

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 iunie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 22 iunie 2013 17:34

După ce la începutul săptămînii CFR a renunţat la 9 jucători, acum a venit rîndul ca încă 3 fotbalişti importanţi să părăsească echipa.

Mircea Rednic continuă curăţenia la formaţia din Gruia, acesta stabilind jucătorii care vor pleca în cantonamentul din Austria. Iar Gabi Mureşan, Vasile Maftei şi Diogo Valente nu vor mai continua la CFR Cluj, conform stiridesport.ro.

Primul are ofertă din China, în timp ce Maftei poate juca la Astra Giurgiu din sezonul următor.

Nuno Claro, Nuno Diogo, Nicolas Godemeche, Cristian Panin, Weldon, Kivuvu, Bjelanovic, Obiora si Celestino au mai fost daţi afară de la CFR la începutul acestei săptămîni.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (52)
tegean
tegean  •  23 Iunie 2013, 10:16
Postat de stadionmircealuca pe 22 Iunie 2013, 21:54

Stadionul e ipotecat, pdl-ul a cazut, dosarele covasneanului apar din nou la lumina, au adus 2-3 reesapati si au dat afara 15 jucatori, pe televiziunile lui s-a pus lacatul, ana maria de la bara ii papa toti banuti, in curand ajunge acest hibrid unde a stat 100 de ani...divizia C, si conducatorii lor mult iubiti langa cioban.

ipocritule

daithi
daithi  •  23 Iunie 2013, 01:48
Postat de ciori_caini_unguri pe 22 Iunie 2013, 21:36

va bate Steaua pe unde va prinde de ani de zile....voi faceti performante la arbitri ...sau ma rog faceati, acum de cand e papa PDL, v-ati dus pe pluta, nu vezi ca ungurobuboiu sef cauta sponsori?? a dat banii la sponsorizari si acum e belita treaba....cand termini pe locul 10 un sezon, sezonul urmator tre sa fii cel putin magar (tipic unguresc, buba neagra a omenirii adica) sa speri la campionat, poate la locurile 6-8...asa ar fi decent moral....si dupa ziceti ca stelistii sunt aroganti...pai cand voi terminati pe 10, nu sunteti aroganti ca emiteti pretentii la titlu sezonul imediat urmator? oricum sunteti papa, nu aveti suporteri, nu aveti istorie, nu aveti traditie, club sintetic

Nu vrei sa scrii o cerere la Auschwitz, sa-l deschida din nou, si s-o predea tie, sa ai unde duce ungurii, cei care sunt bineinteles cauza tuturor necazurilor omenirii? Mai da tu auzi ce ganduri inumane ai? Daca ai scapa de toti ungurii, apoi de toti tiganii, apoi de toti negrii si chinezi etc, ramane numai neamul tau. Apoi si acolo sunt prosti, deci trebuie sa scapi de fiecare ce gandeste altfel ca tine. S-apoi mai ramane famialia ta. Da' sigur ai probleme si cu fratele sau sora, si cu parintii cateodata... deci moarte lor, ramai singur pe pamant. S-apoi observi ca nici atunci nu vei putea fi fericit, ci mai degraba ca cauzatorul principal al tuturor problemelor tale esti tu insu-ti.

wertus
wertus  •  22 Iunie 2013, 23:52
Postat de stadionmircealuca pe 22 Iunie 2013, 21:54

Stadionul e ipotecat, pdl-ul a cazut, dosarele covasneanului apar din nou la lumina, au adus 2-3 reesapati si au dat afara 15 jucatori, pe televiziunile lui s-a pus lacatul, ana maria de la bara ii papa toti banuti, in curand ajunge acest hibrid unde a stat 100 de ani...divizia C, si conducatorii lor mult iubiti langa cioban.

De ce tot ne aburiti ca echipa CFR Cluj are legaturi cu pdl tot o asociati cu potocalii in afara de un articol comandat intr-un ziar din cluj mai e vreo alta dovada ? Trebuie sa aruncati in aceasta echipa cu noroi pt ca a facut performanta in UCL in 3 cat voi in 20 de ani . voi aveti 1 patron la puscarie , sef de galerie la puscarie ,vicepresedinte CA la puscarie stim ca nu aceti minte dar nici chiar asa sa semanalizati .

Vezi toate comentariile (52)
Comentează
Close