FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID / TRANSFER

Rednic, după Salou

Articol de - Publicat sambata, 02 februarie 2008 00:00

Rednic a plecat ieri dimineaţă în Belgia, unde va negocia împrumutul atacantului ghanez de la FC Bruges

În căutare de întăriri, Mircea Rednic a plecat din Portugalia cu o zi mai devreme decît jucătorii săi. Antrenorul a părăsit Rio Maior ieri dimineaţă, cu destinaţia Belgia. Ţinta "Puriului" o reprezintă Ibrahim Salou. Vîrful ghanez (28 de ani şi 1,91 metri) a fost dorit în Giuleşti şi înainte ca rapidiştii să-l transfere pe Despotovici. "E greu să mai plătim 500.000 de euro pe Salou, după ce am adus deja un atacant care a costat 1,2 milioane", a explicat Rednic după achiziţionarea sîrbului.

Varianta pe care giuleştenii o agreează e aceea a unui împrumut pe 6 luni sau un an, cu opţiune de cumpărare, şi tehnicianul speră să-i convingă pe şefii lui Bruges să-l lase pe african în România, mai ales că belgienii vor să-l cedeze şi Rapid a rămas singurul club interesat de Salou, după ce tratativele cu Steaua Roşie Belgrad au eşuat. Rednic a discutat cu Salou şi săptămîna aceasta. "În weekend sînt în Belgia şi vedem ce putem face!", i-a transmis el jucătorului.

De ce mai vrea Rapid încă un atacant? Amicalele din Portugalia l-au făcut pe antrenor să spună că "aştept mai mult de la atacanţi, pentru că aducem mingea în faţa porţii şi e păcat să nu reuşim să înscriem!".

5
atacanţi sînt acum în lotul Rapidului: Despotovici, Boya, Buga, Burdujan şi Răduţă

0 goluri are Salou în cele 14 meciuri oficiale jucate în acest sezon pentru FC Bruges

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
 •  05 Februarie 2008, 09:19

nu il inteleg pe rednic de ce se omoara dupa un atacant de 29 de ani in timp ce avem unul in tara,dat afara de la echpa,care a ajuns sa isi urasca echipa unde juca.(mansour).si cu putine negocieri ala copos jucatorul e la noi si e de viitor

 •  02 Februarie 2008, 11:33

Bine ca s-au grabit sa il vanda pe mazilu si acum se trezesc ca nu au atacanti. Foarte tare

 •  02 Februarie 2008, 09:48

intrati aici sa faceti bani legal pe net: b u x.to/?r=ronny08 TREBUIE SA DATI LA REGISTER, SA VA FACETI UN USER. TREBUIE SA PUNETI SI LA PAYPAL TOT ADRESA VOASTRA DE MAIL ....@YAHOO SAU PE CE AVETI . DUPA CE AI INTRAT DAI LA S U R F A D S SI ITI ARATA NISTE SITE-URI. TREBUIE SA STAI 30 SECUNDE, TI LE NUMARA SUS IN STANGA. CAND ITI ARATA DONE SI VAZUT IESI DE PE PAGINA SI DAI LA URMATORUL SITE. DESCHIZI SITE-URILE PE RAND DACA LE DESCHIZI PE TOATE DEODATA NU FACI NICI UN $. LA 10 $ FACUTI PUTETI SA II SCOATETI SAU SA VA CUMPARATI CE VRETI VOI DE PE NET. BAFTA !

Vezi toate comentariile (5)
Comentează