FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Rednic e atacat de unul dintre foștii săi șefi de la Dinamo: "Degeaba ești antrenor bun dacă ai un caracter murdar"

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 mai 2016 21:02

Vasile Turcu, fostul acționar al lui Dinamo, l-a atacat pe Mircea Rednic, după ce antrenorul și-a reziliat contractul cu formația din Ștefan cel Mare.

"Rednic l-a «mâncat» pe la spate pe Dinu Gheorghe. Acum a văzut și domnul Negoiță cu cine are de-a face. A plecat că nu are ce mangli, dacă nu i-a dat buget de transferuri... Degeaba ești antrenor bun dacă ai un caracter murdar.

Andone e o soluție bună la Dinamo. M-a întrebat și pe mine ce părere am și i-am zis să întrebe mai întâi ce buget are. Să nu se bage aiurea. El e un luptător, are caracter. El îți spune în față ce are de spus, e bărbat", a declarat Vasile Turcu la Digisport.

Fostul acționar al lui Dinamo s-a arătat foarte surprins de susținerea pe care o are echipa acum din partea suporterilor.

"Mă bucură ce se întâmplă cu suporterii lui Dinamo. Când erau bani și jucători, suporterii nu ne susțineau, iar acum, când nu sunt bani, echipa e susținută. E un paradox. Eu eram cel mai înjurat de la Dinamo, deși n-am profitat de nimic. Sunt dinamovist, am rămas cu o amintire plăcută", a adăugat Vasile Turcu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (20)
adianghelescu
adianghelescu  •  21 Mai 2016, 13:38

cum e cite o discutie mai aprinsa la dinamo voi asa zisii ziaristi de la gsp *** ce si-a facut nume pe spinarea lui dinamo da suporterii au venit la stadion datorita lui rednic anul acesta dinamo a practicat cel mai frumos fotbal al sau din ultimii 10 ani si asta i se datoreaza in mare masura si lui rednic faptul ca stina nu a reusit sa nea bata spune multe iar *** nu are voie sa vorbeasca despre dinamo

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cainelup
cainelup  •  21 Mai 2016, 12:47
Postat de caine73 pe 21 Mai 2016, 03:21

In mare masura suporterii au inceput sa vina la stadion datorita lui Rednic, datorita echipei pe care incepuse sa o formeze. O echipa fara mari valori dar care s-a batut de la egal la egal cu FCSB, cu Astra, cu Pandurii, echipe cu un lot net superior. Rednic a readus speranta pentru majoritatea suporterilor dinamovisti. A inchegat o echipa cu fotbalisti veniti gratis, dati afara, refuzati de alte echipe. Despre Turcu...nu ar trebui bagat in seama nici de presa pentru ca nu face ratingul lui Becali, nici de suporteri pentru ca nu inseamna nimic pentru ei. De ce nu ii cereti parerea si lui Savulescu ?

Ai dreptate cu Turcu, care e un mare NIMIC. Ai si o involuntara dreptate referitor la "lupta de la egal la egal", pentru ca Rednic, in cel mai bun caz, a facut egal cu majoritatea echipelor din playoff (mai putin 2 meciuri, din 10). In plus, si-a ratat toate obiectivele. Poate ma lamuresti tu, pentru ca mie imi scapa, la ce echipa a facut vreo performanta in ultimii 10 ani.

luc11
luc11  •  21 Mai 2016, 11:51

a bagat ceva bani Turcu asta la reporteri de-l mai baga astia in seama...nu pot sa uit o emisiune la fanatik avand invitat special pe muk cel mic, o facatura din care reiesea ca vasilica e cel mai priceput om in fotbal, potent, vizionar ce mai incolo-ncoace...multumesc lui D-zeu c-am scapat de ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează
Close