FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Rednic îi transmite lui Gnohere înainte de Derby de România: ”Să vii la mine să-ți ceri scuze”

Articol de GSP - Publicat marti, 06 noiembrie 2018 10:49

Mircea Rednic s-a luat de stelistul Harlem Gnohere la conferința de aseară, după victoria, 1-0, la Voluntari. Antrenorul dinamovist așteaptă scuze de la atacant înaintea derby-ului de duminică dintre Dinamo și FCSB.

"El trebuie să vină la mine, să dea mâna și să-și ceară scuze. Eu niciodată n-am vorbit rău de el, e într-adevăr un atacant care îți dă gol din orice poziție. Pe mine m-a deranjat lipsa de respect față de mine și familia mea, lipsa de recunoștință. El venea de la o echipă care retrogradase în liga C și era rezervă acolo.

Eu vorbisem să vină la Dinamo înainte să ajunga la Petrolul. A ales Petrolul pentru un comision pe care oricum nu l-a văzut niciodată. Puteam să îi întorc spatele, mai ales când am văzut cum arată. Dar știam că e un jucător cu calități, care poate să ajute echipa", a spus Rednic la conferința de presă.

Conflictul dintre Gnohere și Rednic a pornit în momentul în care atacantul a ajuns la FCSB de la Dinamo și a rupt contractul cu impresarul Luana Rednic. Acțiunea a dus la un proces în instanță, iar zilele trecute Gnohere a pierdut și e obligat să-i plătească Luanei despăgubiri.

Înaintea verdictului, Gnohere făcuse o declarație de pace la adresa lui Rednic, tot într-o conferință de presă. Atacantul a spus atunci că îl respectă pe antrenor și i-a mulțumit pentru tot sprijinul acordat în carieră. 

Citește și: Rednic se fălește cu transferuri nemaivăzute în România, dar uită cele 3 mari RATEURI: "Ăsta e chiar piesă!" ;) » Fundașul "peste toți care au venit" s-a retras la 29 de ani! 

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (14)
satyricon
satyricon  •  06 Noiembrie 2018, 17:09

Îi da bizonul 2 goluri in derby si dupa aia poate sa-i ceara scuze.

agiler
agiler  •  06 Noiembrie 2018, 14:20

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

869192929839265
Dragos Bargaoanu  •  06 Noiembrie 2018, 14:10

Na!Acum Bizonul e şi stelist!Ce dacă el joacă la...FCSB?!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează