FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo are în vizor 5 fotbaliști din campionatul intern » Rondon, Aurelio, Caiado, Marc și Gorobsov, pe lista de achiziții a lui Rednic

Rondon
Rondon

Articol de - Publicat sambata, 18 mai 2019 08:22

Mircea Rednic speră să pună mâna gratis pe Rondon, Aurelio și Caiado, profitând de relațiile foarte bune pe care fiica sa, Luana, le are cu impresarul jucătorilor medieșeni. Pe lista dinamovistului mai sunt Marc și Gorobsov de la Chiajna!

„Puriul”, 57 de ani, lucrează de zor pentru a creiona un lot care să se lupte la titlu din stagiunea viitoare. În afară de fundașul dreapta Ziggy Gordon, care este ca și acontat, antrenorul "câinilor" mai are pe listă cinci fotbaliști din Liga 1. 

3,2 milioane €valora Rondon în 2014

Rednic îi vrea pe închizătorul Nicolas Gorobsov, 29 de ani, și pe stoperul Andrei Marc, 26 de ani, de la Chiajna. Cei doi sunt ușor de luat având în vedere că Concordia este ca și retrogradată. Mai greu va fi însă pentru „Puriu” să „fure” vedetele celor de la Gaz Metan. Conform surselor Gazetei, tehnicianul se bazează pe fiica-impresar, Luana. Aceasta este în relații extrem de strânse cu Octavian Moraru, impresarul celor trei fotbaliști. Rednic i-ar fi promis acestuia întâietate în aducerea de fotbaliști la Dinamo, cu condiția ca Rondon, Aurelio și Caiado să vină în această vară liberi de contract în Ștefan cel Mare. Rămâne de văzut dacă Octavian Moraru va reuși să se țină de promisiune. Impresarul este, printre altele, fiul afaceristului din Republica Moldova, Valerii, cel a cărui strategie a falimentat unul dintre cele mai mari branduri ale fotbalului românesc, Rapid.

Gazeta vă prezintă mai jos profilurile fotbaliștilor pe care Rednic vrea să îi aibă sub comanda sa în stagiunea viitoare. 

Cum ar putea arăta Dinamo sezonul viitor

Mandanda - Gordon, A. Marc, R. Grigore, Aliji - Montini, Gorobsov, L. Aurelio, Caiado - Rondon - R. Moldoveanu

Rezerve: Muțiu, D. Ciobotariu, Papazoglou, I. Șerban, I. Filip,  Christovao

cv rondon

cv luis aurelio

cv marc

cv caiado

cv gorobsov

A revenit varianta Mandanda

Deși, în primă fază, șansele ca Parfait Mandanda, 29 de ani, să continue la Dinamo în sezonul viitor erau aproape nule, acum "câinii" au reluat această pistă. Portarul este împrumutat de la Charleroi, iar „câinii” suportă doar 1.700 de euro din salariul de 13.000 de euro pe lună pe care Mandanda îl are cu belgienii. Rednic a reluat discuțiile cu clubul din Belgia, fiind dispus să preia o parte mai mare din salariul jucătorului, în jur de 5.000 de euro pe lună. 

Bălănescu se luptă pentru Fabbrini

Un alt jucător pe care dinamoviștii îl doresc este mijlocașul Botoșaniului, Diego Fabbrini, 28 de ani. „Câinii” i-au făcut o propunere italianului, dar acesta este asaltat de oferte, inclusiv de la actuala sa echipă, care a plusat cu dublarea salariului și o primă consistentă pentru prelungirea contractului. Negocierile dintre Diego și Dinamo sunt purtate de directorul general Bogdan Bălănescu. Oficialul are o veche relație de prietenie cu impresarul lui Fabbrini, Florin Manea, iar roș-albii încearcă să speculeze acest lucru pentru a câștiga semnătura vedetei din Moldova. 

Citește și:


VIDEO Mircea Rednic l-a înțepat pe Marius Șumudică: „Rednic strâmbul și fără caracter ar zice: «N-am putut să dorm azi-noapte»

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (33)
chris_bu67
chris_bu67  •  20 Mai 2019, 16:00
Postat de Podolski Junior Relu pe 18 Mai 2019, 20:08

Unde sunt nistor și sorescu?

la litex loveci în bulgaria :))

969637223130216
Podolski Junior Relu  •  18 Mai 2019, 20:08
Postat de tequlix pe 18 Mai 2019, 18:07

De unde grigore , cum sa fie titular in fata lui klimavicius

Unde sunt nistor și sorescu?

tequlix
tequlix  •  18 Mai 2019, 18:07

De unde grigore , cum sa fie titular in fata lui klimavicius

Vezi toate comentariile (33)
Comentează