FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI - PETROLUL 3-0

Rednic îl atacă pe Porumboiu: "Au jucat în 14, doar aşa ne puteau bate. Vrem în Europa"

Articol de GSP - Publicat joi, 02 august 2012 00:00 / Actualizat joi, 02 august 2012 18:17

Vasluienii au jucat foarte bine în meciul cu Fenerbahce din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor şi au obţinut o remiză care le dă speranţe pentru calificare, dar Mircea Rednic nu este impresionat nici acum de Sînmărtean şi compania.

Tehnicianul şi-a adus aminte de întîlnirea din weekendul trecut şi spune că Petrolul merita mai mult: "Noi nu am jucat la fel ca în meciul cu Ceahlăul, dar dacă nu jucau în 14 oameni, Vasluiul nu ne bătea".

Rednic susţine că mandatul lui Ion Crăciunescu la şefia CCA nu a adus niciun progres la nivel de arbitraj: "Nu vreau să comentez plecarea, dar au fost aceleaşi greşeli mari. Eu nu am simţit vreun progres în ultimele luni"

Tehnicianul a discutat şi despre partida cu Oţelul de sîmbătă: "Noi trebuie să marcăm repede dacă vrem să reuşim ceva, altfel va fi foarte greu să-i mai deschidem. Şi dacă trece timpul, contraatacurile lor vor fi şi mai tăioase"

Puriul nu poate conta pe Adrian Cristea, suspendat două etape după cartonaşul roşu din partida cu Vaslui, dar nici pe Galamaz şi Cojocnean. În schimb, va reveni Achim după o accidentare.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (24)
strauss.
strauss.  •  03 August 2012, 22:24
Postat de cristian_u pe 02 August 2012, 23:17

Suntem 'martieni' fata de voi ca ne pisham din Cosmos pe voi. Acum 6 ani nici nu existati si acum ati prins glas. Fara arbitru nu ne bateati nici in 10000 de ani!!!

cum plm pe retardatii astia nu-i cenzurati si altii care vor sa spuna ceva le stergeti comment-urile..... gsp-ul lu'mos gerila,,,,

vs27
vs27  •  03 August 2012, 11:35

Cand vezi pe unii care fac scandal si vorbesc ca la usa cortului deoarece echipa favorita a luat bataie in fata unei echipe net superioare iti vine sa iti pierzi calumul . Baieti , ganditi'va putin arbitrii au gresit de ambele parti . Noi ar fi trebuit sa avem 2-0 inainte de eliminarea lui Cristea. Deci asta da de gandit :) Atatea injurii la adresa Vasluiului , la adresa conducatorului F.C Vaslui. Pacat , pentru multi erati o echipa frumusica , dar acum ati cazut in dizgratia multor oameni ;). Cat tupeu ati avut voi suporterii Petrolului :)), ati venit in Vaslui si ati sarit la bataie :)) , si tot voi ati ajuns in spitale cu capul spart :). Rusine sa va fie,educatia voastra lasa de dorit

pexibaniaz
pexibaniaz  •  03 August 2012, 11:16
Postat de cristian_u pe 02 August 2012, 23:17

Suntem 'martieni' fata de voi ca ne pisham din Cosmos pe voi. Acum 6 ani nici nu existati si acum ati prins glas. Fara arbitru nu ne bateati nici in 10000 de ani!!!

Mereu am respectat orasul Ploiesti si echipa Petrolul. Cand am fost la voi in oras intr-o vizita am vazut devotamentul fanilor fata de Petrolul. Nu am jignit niciodata Petrolul pentru ca e un club cu traditie care a avut de spus multe in europa. Nu inseamna ca dupa un meci pe care l-ati pierdut la Vaslui trebuie sa aruncati injuraturi si alte alea. Vaslui anii astia a fost la apogeu si cat mai tine oamenii se bucura de fotbal, asta conteaza pentru moment, nu conteaza ca a fost fondat in urma cu 10 ani sau cu 100.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează