FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Rednic improvizează la Dinamo » Antrenorul "cîinilor" îi schimbă poziția unui jucător

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 iulie 2015 15:43

Mircea Rednic încearcă să găsească cea mai bună echipă și a decis să facă o schimbare în formația "cîinilor".

Ionuț Nedelcearu a intrat în atenția Fiorentinei și a altor cluburi din străinătate pentru prestațiile sale ca fundaș central, însă fotbalistul de 19 ani va continua ca mijlocaș defensiv în mandatul lui Mircea Rednic.

Jucătorul de 19 ani l-a înlocuit la pauză pe Ionuț Șerban, însă n-a trecut în centrul apărării, ci a jucat ca închizător. Staff-ul tehnic a apreciat evoluția lui Nedelcearu, care va continua pe noua poziție.

În sezonul trecut, Nedelcearu a mai jucat ca mijlocaș defensiv în partida cu Steaua, 1-3, și a avut o evoluție apreciată.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (60)
cobra_z
cobra_z  •  16 Iulie 2015, 08:59

in afara de fizicul lui de atlet nu vad ce calitati are nedelcearu de a intrat in atentia "atator mari cluburi" .din cauza lui am fost eliminati de pandurii si am pierdut vreo 12 puncte in campionat pt gafe decisive.in meciul cu a.s.a. nu a mai gafat decisiv, dar in schimb a dat pe langa minge de cateva ori in terenul advers si a stricat fazele de atac...nu ma asteptam la rednic sa-l bage titular vreodata, dar negoita vrea sa moara cu nedelcearu in brate. fixismele si orgoliile au distrus omenirea, asa ca nu ma mai surprinde nimic

patraulea2015
patraulea2015  •  15 Iulie 2015, 23:58

Datorita,situatiei FALIMENTARE,in care se afla Dinamo si implicit neparticiparea in cupele europene,Negoita a hotarat sa inscrie echipa la Eurovizion2016:-)))))

6.6.6
6.6.6  •  15 Iulie 2015, 19:45

de, analfabeti, ce sa le ceri.... iMPROVIZÁ, improvizez, vb. I. Tranz. A compune, a alcătui (ocazional) repede, pe nepregătite o poezie, un discurs, o compoziție muzicală etc.; a face, a confecționa, a construi ceva la repezeală (și provizoriu), din ce se găsește la îndemână. – Din fr. improviser.

Vezi toate comentariile (60)
Comentează