FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚII

Rednic intră în războiul dintre Andone și Mutu: "Ca dinamovist, mă deranjează! A greșit, creează o atmosferă proastă"

FOTO: RAED KRISHAN
FOTO: RAED KRISHAN

Articol de GSP - Publicat marti, 22 noiembrie 2016 18:11

Mircea Rednic este de părere că Mutu nu trebuia să-l tragă la răspundere în public pe Andone pentru rezultatele slabe ale "câinilor" din campionat și crede că presiunea din interiorul clubului nu are cum să fie benefică pentru Dinamo. 

"Ca dinamovist, mă deranjează conflictele din interiorul clubului. Scandalurile nu fac bine nimănui, aduc neliniște echipei. Mutu nu poate să-l judece pe Andone.  Poate să-l tragă la răspundere, dar nu prin intermediul presei. Cheamă-l la tine în birou, la un pahar de whisky după o zi obositoare și discutați despre problemele echipei, dar nu în public. Presiunea care este acum la Dinamo nu poate aduce rezultate.

"Nu mă mai uit la meciurile lui Dinamo. Andone trebuia să se ducă să discute cu suporterii după meciul de aseară, eu am acceptat ca suporterii să vină la Săftica să vorbim deschis despre problemele clubului", a spus Rednic la TV Digi Sport. 

" Mutu a greșit dacă a discutat cu alt antrenor, e o greșeală mare. Creează o atmosferă proastă care nu e benefică nimănui" Mircea Rednic

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
versand
versand  •  22 Noiembrie 2016, 23:08

Cine e Mutu ca sa-l traga la raspundere pe Ando? Cine e Ando ca antrenor? Oameni nepotriviti pentru posturile in care sunt investiti...Apropos dar Negoita e investitor?

marius.bxl
marius.bxl  •  22 Noiembrie 2016, 21:53

Pai mutu era drogat și bătut când a declarat. Al iertam pe mutu ca nu era în toate facultățile mintale.dar sa ne promită ca nu se va mai repeta

haideusicfr
haideusicfr  •  22 Noiembrie 2016, 21:26

De acord cu o singura *modificare8: un pahar de palinca!. Glumesc , nu cred ca Andone bea .

Vezi toate comentariile (4)
Comentează