FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA-CHIAJNA 0-2

Rednic l-a bruscat pe arbitrul Istrate în pauză la Astra - Chiajna 0-2 şi a fost eliminat

Articol de GSP - Publicat joi, 10 mai 2012 00:00 / Actualizat joi, 10 mai 2012 19:06

Nervii au cedat la Ploieşti în finalul primei reprize a partidei Astra - Chiajna (0-2), la scorul 0-1. În minutul 42, Budescu a protestat pentru că arbitrul Dragoş Istrate nu a dictat fault la o intrare asupra lui şi a primit cartonaşul galben.

Atacantul şi-a făcut semnul crucii şi a zîmbit ironic în direcţia "centralului" bucureştean, moment în care a văzut al doilea avertisment şi a fost eliminat.

La pauză, jucătorii Astrei l-au înconjurat pe arbitru, reproşîndu-i eliminarea lui Budescu. A apărut pe gazon şi Mircea Rednic. Extrem de nervos, antrenorul l-a împins cu mîinile în piept pe Istrate în timp ce îi făcea reproşuri acestuia. "Centralul" a taxat gestul "Puriului" la revenirea de la cabine şi l-a trimis în tribune.

Tehnicianul Astrei a urmărit repriza a doua de undeva de deasupra băncilor de rezerve.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
aaadrian
aaadrian  •  15 Mai 2012, 21:59

Arbitrul Istrate a fost un mare nesimtit si imbecil la acest meci...Astra a fost clar dezavantajata. Daca eram in locul lui Craciunescu, il suspendam pe Istrate pana la finalul campionatului, il amendam pt viciere de rezultat si anulam cartonasul rosu dat jucatorului ploiestean

oooooooooohhh
oooooooooohhh  •  10 Mai 2012, 23:03

Imi place exprimarea asta cu " nervii au cedat " specifica incompetentilor de la GSP . Cat despre Rednic ce sa mai zic . Mare strateg , mare antrenor :)) . 4 infrangeri . La mai mare nene , baga-i B . Ce mi-ar placea!

starchild
starchild  •  10 Mai 2012, 21:04

Deci siguranta partcipantilor la joc nu a fost asigurata... 0-3 FF

Vezi toate comentariile (9)
Comentează