FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

REDNIC LA DINAMO // EXCLUSIV Și eu ce fac, nea Mircea? CIRC la Dinamo după numirea lui Rednic! Ce s-a întâmplat azi-noapte acasă la Niculescu

Articol de - Publicat sambata, 13 octombrie 2018 09:19

Mircea Rednic, 56 de ani, a semnat noaptea trecută pe doi ani cu Dinamo, informație anunțată în exclusivitate de GSP.ro (DETALII)! Antrenorul era liber de contract după despărțirea de Al Faisaly.  "Puriul" e la al 4-lea mandat în "Ștefan cel Mare"

"ȘI EU CE FAC, NEA MIRCEA?" - DE DATA ASTA PE BUNE

Marele perdant al nopții este Claudiu Niculescu, lăsat perplex, precum Țiți Dumitriu în celebrul episod de la Procesul Etapei. Doar că în 1999 a fost vorba despre o farsă. De data asta e pe bune. 

Sursele GSP.ro informează că șefii lui Dinamo au încercat să îl împace cumva pe Niculescu, după ce l-au trădat pe fostul atacant și s-au înțeles la miezul nopții în mare secret cu "Puriul".

În acest sens, președintele Alexandru David s-a deplasat acasă la Clau-gol, cu o ofertă de compromis. "Vrem să continui, să rămâi în staff-ul lui Mircea", i-ar fi propus David.  

Tehnicianul de 42 de ani s-a simțit și mai jignit și a refuzat vehement propunerea de a continua în staff-ul lui Rednic, în ciuda faptului că "Puriul" și-a dorit acest lucru.

Așadar, Niculescu va pleca sigur de la Dinamo, ruptura urmând să se producă în următoarele ore. Negoiță trebuie să-i plătească 40.000 de euro despăgubiri lui Claudiu, care va deveni liber de contract la nici 3 săptămâni de la numire.

Citește și: EXCLUSIV Rednic la Dinamo! "Câinii" au dat lovitura la miezul nopții! Ce se întâmplă cu Niculescu

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (88)
razar99
razar99  •  13 Octombrie 2018, 19:13

dc avea caluza de 2 mil de euro in contract nu il mia dadea nimeni afara... doar Piti isi permitea din astea..restul sunt bucurosi ca antreneaza pe undeva

1264624400266400
Lupescu Mihai  •  13 Octombrie 2018, 18:16

Domni mei acești oameni nu sunt Patronii , Investitori sunt niste Lipitori care trăiesc pe spatele echipei și a m-ai venit și Dom Meneger General care știe tot da pe bani, s-au cu virgulă ,o mișcare inteligenta da nu pentru mult timp că eu cred că tot nu va cumpăra vreun jucător având in vedere că Rednic m-ai cunoaște jucători liberi sau ai alege m-ai bine Problema va fi când începe să vinda și vor împărți prada că în B.D. dar Dinamo va fii in aceeași situație care e acuma!Asta e adevărata Mocirla in care este fotbalul Românesc!!!! Stați liniștiți și nu aveți nicio Speranța!!!!

magic4ever
magic4ever  •  13 Octombrie 2018, 16:40

Claudiu Niculescu este un jucător care a facut istorie la Dinamo nu merita sa fie alungat în felul asta dupa 3 meciuri si 13 antrenamente...Tot respectul pentru antrenorul Mircea Rednic, dar nu trebuia sa negocieze revenirea la Dinamo atata timp cat echipa avea antrenor....nu cred că ar fi fost demis Clau-gol dupa 3 meciuri daca nu aparea varianta Rednic...Succes in cariera Clau-gol, poate intr-o zi cu o alta conducere(profesionistă),vei reveni sa antrenezi Dinamo!

Vezi toate comentariile (88)
Comentează