FOTBAL  »  Superliga  »  REDNIC LA DINAMO

REDNIC LA DINAMO // Numirea lui Rednic a aprins dezbaterea pe GSP.ro: "Urât ce i-au făcut lui Niculescu! Nesimțirea nu are limite"

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 octombrie 2018 10:37

Mircea Rednic, 56 de ani, a semnat noaptea trecută pe doi ani cu Dinamo, informație anunțată în exclusivitate de GSP.ro (DETALII)! Antrenorul era liber de contract după despărțirea de Al Faisaly.  "Puriul" e la al 4-lea mandat în "Ștefan cel Mare". 

Venirea lui Rednic pică într-un moment în care Claudiu Niculescu abia bifase abia al treilea meci pe bancă (o victorie în Cupă, un egal și un eșec în Liga 1), adică 20 de zile din proaspătul mandat. 

Sursele GSP.ro informează că Niculescu a refuzat propunerea de a mai continua în actualele condiții, simțindu-se ofensat de oferta de a face parte din staff-ul lui Rednic. 

Știrea "bombă" anunțată în premieră la miezul nopții de GSP.ro a aprins dezbaterea în zona de comentarii a site-ului.

Părerile sunt împărțite: unii useri consideră că șefii lui Dinamo l-au umilit pe Niculescu, alții explică faptul că la club nu mai era timp de gesturi de curtoazie și că se impunea orice decizie pentru salvarea echipei, chiar și în condițiile unor victime colaterale: 

Păreri contra: 

  • mariusnesu78 a scris: 

"Aceasta mutare arata inca odata ca in Romania nesimtirea nu are limite.!!!"

  • parsca.parsca:

"Urat ce i-au facut lui Niculescu. Dar asa se intampla la un club care cocheteaza cu liga a doua.."

  • dinamo100: 

"Absolut penibila situatia! Rednic nu ar fi trebuit sa se bage. Denota o totala lipsa de respect fata de un alt antrenor, indiferent ca acesta e mai tanar."

  • mario_rdfe: 

"Il apreciez pe mircea rednic si cred ca va pune echipa pe picioare, dar comportamentul fata de niculescu este ceva rusinos..bataie de joc la adresa lui ! Cred ca nici rednic nu a procedat corect sa accepte oferta...! Ptr Dinamo..da, e bine..dar sa nu ne entuziasmam..stiu ca rednic va face bici din aceasta echipa..insa, va pleca dupa, la prima strigare pe bani de afara ! Plus ca de maine vor curge articolele in care "puriul" se cearta cu ,conducerea"

Păreri PRO: 

  • zecs93:

"De ce sa fie umilitor, pana la urma Niculescu a batut doar braila din liga 2 unde era florentin petre antrenor ( care nu poate fi numit asa, ca nici macar n a antrenat nmk) in rest un egal cu sepsi si infrangere la botosani si ca joc nu sa schimbat nimic, ba chiar eram mai slabi fata de epoca bratu, cu bratu macar mai dadeam goluri, atacam, cu niculescu inchis si ocazii putine !!! La situatia actuala un antrenor cu experienta lui Rednic era potrivit"

  • ge0x:

"Respect Niculescu, dar in momentul asta nu putea salva Dinamo. Rednic cu bune si rele are personalitate si relatii. Poate aduce jucatori buni in iarna. Plus ca Niculescu mi.sa parut mai slab decat Bratu. Cu Bratu marcam goluri, puneam presiune macar. Cu Niculescu ocazii putine si nici apararea nu s.a imbunatatit. La Dinamo in primul rand trebuie personalitate, e altceva fata de Voluntari."

  • valii_sv:

"De ce circ ? Este mutarea normala ! Dinamo avea nevoie de antrenor ! Cu tot respectul pentru Niculescu , pentru cariera lui de fotbalist l nu este inca un antrenor de Dinamo ! Sunt sigur ca daca Rednic ramanea ,la ultimul sau mandat la Dinamo, se vorbea altfel de Dinamo in acest moment !"

Spune-ți părerea! Intră și tu în dezbatere: 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
ando89
ando89  •  13 Octombrie 2018, 13:00

Nu imi place Rednic ca om, dar acum este răul necesar. Sper să scăpăm și de Prunea plus David.

chris_bu67
chris_bu67  •  13 Octombrie 2018, 12:51

Dacă e adevărat,e cea mai bună soluție pentru club,Rednic este cu adevărat smurd,Niculescu poate rămâne în staff,care e problema,mai are multe de învățat.Plecarea lui Rednic a fost cea mai mare greșeală,zugravule fii băiat dăștept și acceptă.Gigi,cred că ai încurcat-o :))

q2016
q2016  •  13 Octombrie 2018, 12:41

Din ciclul "se poate si mai rau" => Teja a lasat nationala de tineret pentru Dinamo si a fost dat afara de geniile riniste dupa 5 etape. Gasca lui Negoita face business urat, mizerabil, nu au onoare (si nici bani pe masura ***...).

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează