FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Rednic pregătește o mutare surprinzătoare! Un portar de 32 de ani din Liga a 3-a e pe lista "Puriului"

Articol de GSP - Publicat joi, 27 decembrie 2018 18:37

Rămas doar cu Vlad Muțiu, 23 de ani, și Mihai Eșanu, 20 de ani, Mircea Rednic caută să aducă un portar la Dinamo în această iarnă.

După plecarea lui Jaime Penedo, Mircea Rednic vrea să aducă un portar cu experiență. Astfel, antrenorul lui Dinamo s-ar interesa de serviciile lui Nicolae Calancea, 32 de ani, de la CS U Craiova II, echipă din Liga a 3-a, potrivit TV Telekom Sport.

Moldoveanul Nicolae Calancea mai are contract cu CSU Craiova până în iunie 2020, fiind la echipă din 2016. În acest sezon, portarul nu a intrat în vederile lui Devis Mangia, și a fost trimis la "satelit"

De-a lungul carierei, Calancea a jucat la Zimbru Chișinău, KS Samara, Ceahlăul, FC Voluntari și CSU Craiova.

96de meciuri are Calancea în Liga 1

650.000 €este cota lui Calancea, potrivit transfermarkt

CITEȘTE ȘI:

Achiziții de la greii Belgiei! Rednic a plecat pentru a negocia personal transferurile la Dinamo: primii 4 fotbaliști vizaț 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
dvd1
dvd1  •  28 Decembrie 2018, 03:56

unde a ajuns saraca Dinamo. De ce oare nu retrag echipa din campionat? Asta trebuie facut imediat. E cel mai onorabil. Anul asta retrogradarea e garantata 100%. Oare chiar nimeni nu vede asta? Redmic nu e antrenor, aia nu sint jucatori. S-a terminat cu Dinamo. Retrageti echipa din campionat

dinamo_fan
dinamo_fan  •  28 Decembrie 2018, 01:43

decat sa aduci pe asta mai bine joci cu aia tineri si cu asta basta.

terminator_1
terminator_1  •  28 Decembrie 2018, 01:02
Postat de peluza pe 27 Decembrie 2018, 20:53

Calancea e un portar destul de bun. Pentru Dinamo e ok, sa vedem insa si pe celalalt adus.

Super portar...din liga a 3-a din România. La asa club....asa patron si conducere, la asa club...asa suporteri si asa jucatori.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează