FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Rednic, resemnat în ceea ce privește construirea noului stadion Dinamo: „Nimic nu s-a schimbat, doar coșmelia asta care e nouă”

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 februarie 2019 11:51

Mircea Rednic nu mai are speranțe că Dinamo va avea un stadion nou, deși recunoaște că și-ar dori foarte mult acest lucru, în special pentru fani.

„Stadionul Dinamo e același de câțiva ani, nimic nu s-a schimbat, doar coșmelia asta care e nouă (n.r. sala de conferințe). Nu cred că se va construi un stadion nou prea curând. La meciurile importante avem Arena Națională, unde pot intra mulți suporteri.

Fanii merită și ei să fie respectați și ar fi păcat să nu profităm să facem un stadion acum. Măcar să avem stadion, nu mai contează acum câte locuri ar avea. Am spus că la meciurile importante și în cupele europene putem juca pe Arena Națională”, a declarat Mircea Rednic într-o conferință de presă.

Stadionul Dinamo se află printre cele 4 arene care trebuiesc modernizate pentru disputarea antrenamentelor naționalelor care vor juca în București la EURO 2020. Celelalte trei stadioane sunt Ghencea, Giulești și Arcul de Triumf.

în ce stadiu e modernizarea STADIONului DINAMO

  • S-a dorit inițial reabilitatea stadionului, dar din cauza problemelor judiciare nu poate fi preluat în cadrul programelor CNI
  • CS Dinamo și CNI au depus documentația pentru un nou amplasament
  • În acest moment au fost contractate lucrările de realizare a studiilor de prefezabilitate și fezabilitate
  • Este necesară suplimentarea suprafeței de teren pusă la dispoziție, astfel încât să fie respectate prevederile UEFA și ISU. De asemenea, este necesară elaborarea și avizarea unui nou PUZ de către Primăria Sectorului 2

Citește și:

Veste mare pentru Dinamo sau încă o fumigenă cu iz electoral? Situația noului stadion ar putea fi complet schimbată: „Promit că asta va fi prioritatea mea!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
geo.b.
geo.b.  •  22 Februarie 2019, 19:33
Postat de vnelu02 pe 22 Februarie 2019, 13:09

"Am spus că la meciurile importante şi ÎN CUPELE EUROPENE putem juca pe Arena Naíonală". Din puţul gândirii unui strâmb !

Rednic s-a adresat celor care stiu,ca un proect are cateva targeturi,care pot fi pe termen scurt,termen mediu si termen lung.Evident ca nu tie ti s-a adresat.

stoichkov10
stoichkov10  •  22 Februarie 2019, 14:12
Postat de Nelu Stanciu pe 22 Februarie 2019, 12:15

Un stadion dinamovist ar trebui construit la Moskova sau la Bangladesh, ca să se joace câinii acasă

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

vnelu02
vnelu02  •  22 Februarie 2019, 13:09

"Am spus că la meciurile importante şi ÎN CUPELE EUROPENE putem juca pe Arena Naíonală". Din puţul gândirii unui strâmb !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează