FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - U CLUJ 1-2

Rednic: "Ruşinos"

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 februarie 2008 00:00

Mircea Rednic şi-a criticat jucătorii, principalele ţinte fiind fundaşii. Înfrîngerea în faţa ultimei clasate din Liga I l-a dezlănţuit pe Mircea Rednic la adresa jucătorilor. "Avem o problemă de atitudine, deoarece i-am atenţionat pe băieţi înainte de meci să fie concentraţi, dar ei au intrat relaxaţi. Pe unii o să-i coste postul în echipă! Am multe semne de întrebare în zona centrală, fiindcă am cerut siguranţă în defensivă, dar n-am văzut aşa ceva! Nu mi-am luat măsuri speciale pentru Goga, pentru că am jucători de naţională şi nu cred că trebuie să iau măsuri pentru fiecare fotbalist", a tunat tehnicianul.

"Clujul ne-a dat două palme! Este o seară tristă şi ruşinoasă. Băiaţii poate şi-au dorit victoria, dar am prins un portar advers în zi de graţie. Arbitrajul nu vreau să-l comentez, fiindcă am avut multe ocazii cînd trebuia să o trimitem în plasă şi nu ne-o mai scotea nici un arbitru! Ne gîndim încă la titlu, deoarece campionatul se joacă şi Rapidul a prins o zi proastă", a adăugat Rednic.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (31)
 •  24 Februarie 2008, 19:43

Rusinea cea mai mare este a arbitrilor!!! sper sa-i vad pe toti bolnavi de ciuma! Lasati echipa si antrenorul in pace!!!!! luati nevestele arbitrilor si dati-le la ****!!!!!!!!!!!

 •  24 Februarie 2008, 16:35

toata apararea e varza!!chiar nu vede nimeni ca maftei nu are nici o treaba cu postul de fundas?e gaura mare!

 •  24 Februarie 2008, 14:52

ce ma bucur ca a scapat dinamo de "big padre" rednic...cand il vad ce se da el pe interesantul,ce fel vorbeste el de parca ar fi iL Capo Del Capi...mai domnu redni,dumneata ti-ai batut joc de dinamo,ai rut sa-ti aci imagine cu clubul acela,cand ai vazut ca se scufunda ai tirat-o dupa bani la Copos...de te-ar da si copos afara ce bine ar fi,ca altfel ii distrugi si pe rapid!!!

Vezi toate comentariile (31)
Comentează