FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

"Rednic se ascunde mereu după fusta altuia, nu știa unde vine?" » Antrenorul "câinilor", criticat de un fost coechipier

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 noiembrie 2018 20:11

Dănuț Lupu, fostul mare jucător al celor de la Dinamo, a vorbit despre eliminarea rușinoasă a "câinilor", scoși din Cupa României de AFK Csikszereda (3-3, 8-9 după penalty-uri). 

"E o situație penibilă, dar nu sunt de vină jucătorii. De vină e cine i-a adus. Lăsați-mă să cred că nu Bratu a fost cel care a decis să-i aducă. Dacă eram în locul domnului David, încercam pur și simplu să joc cu acei copii de la Dinamo.

Stau și mă gândesc: Mircea Rednic încearcă să aducă jucători, dar va aduce doar jucători liberi, cărora le va trebui o lună-două să se acomodeze. Până atunci, se termină campionatul. Tare mi-e frică că Rednic va pleca în vară. 

Vorbim de «New Dinamo» de 7-8 ani. S-au adus jucători continuu, dar nu s-a făcut nicio performanță. Mi-e greu să cred că Dinamo va prinde play-off-ul, are un program foarte greu. Totuși, sunt conștient că echipa nu va retrograda nici dacă se vor folosi doar jucători tineri. 

Rednic e un antrenor extraordinar de bun, dar se ascunde mereu după fusta altuia. Nu știa ce jucători sunt la Dinamo? Când a venit, erau buni, iar acum nu mai sunt buni jucătorii? ", a spus Dănuț Lupu, la TV Digi Sport. 

Citește și: "Nimeni nu e mai bun ca el acolo" » Declarații la superlativ despre primul transfer din era Mircea Rednic

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
aldo_m
aldo_m  •  03 Noiembrie 2018, 17:46

presa a scris ca dinamo ARE CEI MAI PROSTI FUNDASI DIN LIGA UNU atunci ce o vrea lupu sa zica mai bine danut ar pleca la munca in grecia stie el de ce sau sa taca din gura

esperales
esperales  •  02 Noiembrie 2018, 21:24
Postat de Eugen Iustin pe 02 Noiembrie 2018, 21:09

Rednic a vazut abia acum in ce hal e echipa si incearca sa paseze vina pe unde apuca pentru ca stie ca mandatul lui va fi unul dezastruos. Deja este.

Amice,tu nu intelegi un lucru simplu, pt formarea unei echipe, iti trebuie timp si jucatori pe profilul tau de antrenor...explica-mi si mie de ce a gresit Rednic ca a vrut sa le mai dea o sansa unor petarde, nu trebuie sa fii mare expert sa iti dai seama ca omul explica de ce nu are rezultate.Un antrenor iti da unele indicatii tactice, nu iti poate spune cum sa dai o pasa de 2 m sau cum sa dai gol singur cu portarul,sau cum sa executi un penalty, se presupune ca stii elementele de baza!

mosvasile
mosvasile  •  02 Noiembrie 2018, 21:13

***,dar aici le zice...ca din carte!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează