FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA, AZI, 20:30, TVR1, DIGI1, DOLCE1, LOOK TV, GSP.RO

Rednic știe cum poate să învingă Steaua: ”Să dăm gol în primele 15-20 de minute”

Articol de - Publicat duminica, 22 noiembrie 2015 00:00

Roș-albii au avut parte de mai multe ședințe de pregătire tactică, ”Puriul” le-a transmis: ”Nu le dați spații steliștilor și aveți grijă să nu vă prindă pe contraatac!”

Mircea Rednic, neînfrînt ca antrenor al "cîinilor" în duelurile cu Steaua, a deconspirat cîteva dintre ideile tactice pe care le are în perspectiva Derby-ului de România:

  1. "Trebuie să fim compacți și în atac, și în apărare! Să nu le dăm spații adversarilor, au jucători de viteză, cu calitate, iar Steaua e puternică pe contraatac".
  2. "Aș vrea să fim ofensivi în startul meciului, să punem presiune 15-20 de minute, chiar să reușim să înscriem. Pe urmă, am spus, mare grijă, Steaua e bună pe contraatac!".
  3. "Aș începe cu Essombe, se simte mai bine. Cred că o să joc o repriză cu el, alta cu Gnohere. Acum, mai în glumă, mai în serios, să n-am nevoie să-i țin pe amîndoi pe teren, să trebuiască să revenim ca să egalăm".

Rednic a vorbit și despre omologii săi și i-a luat apărarea lui Mirel Rădoi. "Sînt mai experimentat decît el, dar la el contează și ambiția, e tînăr, vrea să demonstreze ceva. Eu sper ca experiența să cîștige, dar nu jucăm noi doi. Rădoi are nevoie și de timp ca să se impună. Lucrurile nu sînt în regulă, dacă l-au lăsat pe bancă nu e firesc să nu aibă voie să se exprime. De fapt, stați, o să am un duel cu Țiți Dumitriu, că el e antrenor în acte. În fine, nu avem treabă noi, cei de pe bancă, va conta ce fac cei din teren".

"Toată lumea de la echipă e afectată de actele de terorism din lume din ultima vreme. Nu mai ai siguranță să ieși la spectacole, la terase, nu știi ce ți se poate întîmpla"
Mircea Rednic, antrenor Dinamo

"Gazonul nu arăta prea bine ultima oară cînd am jucat pe Dinamo. S-au făcut eforturi, s-a pus și prelată, dar degeaba. Oricum, va dezavantaja ambele formații"
Mircea Rednic, antrenor Dinamo

INBOX

  • Dorin Rotariu: "Poate e mai bine că am schimbat stadionul și nu mai jucăm pe Național Arena. Poate schimbăm și norocul. O victorie cu Steaua ar însemna că am făcut un sezon bun, mai ales pentru fanii noștri. Eu cred că vom învinge!".
  • Ionuț Negoiță trebuia să revină din Franța, aseară, fiind plecat în Hexagon cu probleme personale. Dinamovistul a ajuns acolo după atacurile teroriste de la Paris şi va fi diseară la stadion.
  • Fanii "cîinilor" au promis să umple arena din Ștefan cel Mare, beneficiind și de tichetele refuzate de steliști. Coregrafia peluzei Cătălin Hîldan va fi dedicată memoriei victimelor de la clubul Colectiv.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
cornel61
cornel61  •  22 Noiembrie 2015, 17:34

Bine ar fi să câştige fotbalul. La nivelul, actual, al campionatului românesc, îmi doresc un meci ... de fotbal autentic şi ... să câştige cel mai bun. Baftă tuturor !!!

1716493408582631
Robert Szi  •  22 Noiembrie 2015, 16:38
Postat de travka pe 22 Noiembrie 2015, 10:12

dati gl in primele 10 minute si dupa aia 80 de minute autobaza clasica pe 2-3 linii si degajari pe atacant, simulari si degajari in tribuna asta e stilu dinamo, in tur ati sarbatorit faptul ca ati scapat cu 0-0 de zici ca ati castigat finala UCL ....mentalitate de dinamovist

vorbesti de simulari.. dar nu exista echipa in romania sa simuleze mai mult decat FCSB. Adi Popa (regele simularilor, cel mai penibil) , mai e Chipciu, Stanciu, astia simuleaza cum respira

mihai231
mihai231  •  22 Noiembrie 2015, 14:46

toti vb....doar Chipiu lipseste...in rest formatia standard.....poate doar ronaldo din meciu de aseara:))))))))))))))))))

Vezi toate comentariile (8)
Comentează