FOTBAL  »  Superliga  »  ATAC

Rednic, "tăvălit" după ce ar fi încercat să-l ducă pe Gnohere la Steaua: "A ales calea prostiei"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 septembrie 2016 10:36

Gazeta Sporturilor a scris că  Rednic ar fi implicat în spatele unei posibile trădări a lui Gnohere, atacant dorit de Steaua. 

Deși l-au susținut necondiționat în sezonul trecut, în ciuda faptului că s-a scris despre o posibilă implicare la un meci trucat cu Lazio, din ultimul tur preliminar al Ligii Campionilor, suporterii n-au mai rezistat și au ieșit la atac. 

Într-un comunicat de pe pagina de Facebook a celor de la Ultras Tei, suporterii îl desființează pe Rednic pentru implicarea în această mutare, mai ales că "Bizonul" este unul dintre favoriții fanilor. 

"Rednic, ne forţezi să ne amintim cum ţi-ai bătut joc, pentru o pungă cu bani, de titlul câştigat atât de clar în 2007. Ai reuşit ca în acel moment de răscruce al istoriei noastre să alegi calea prostiei şi a pierzaniei.

Când ai revenit ne-am prefăcut că am uitat şi ţi-am acordat iar încrederea noastră. "Proşti", da... Porecla pe care o duci în cârca nu este întâmplătoare", se arată pe pagina de Facebook a ultrașilor dinamoviști. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (34)
zecs93
zecs93  •  07 Septembrie 2016, 23:36
Postat de tandd pe 07 Septembrie 2016, 13:58

pai e mai bine decat sa fie sinonim cu puscaria)))

Mai bine si-ar pune intrebari de cate ori s-a plimbat stapanu lor cu bila taras prin curtea inchisorii :)))))))))))))))))

zecs93
zecs93  •  07 Septembrie 2016, 23:35

Am fost de acord cu ultras tei atunci cand i-au cerut lui negoita sa plece dar acum au sfeclito original, pai cel care a facut blatu cu lazio a fost ***,badea si dinu cand sau intalnit cu lolito patronu lui lazio la Hotel Marriot !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dinamo_fcd_in_adn
dinamo_fcd_in_adn  •  07 Septembrie 2016, 22:05

Nu cred ca Rednic este implicat in facatura asta creata de jiji si amplificata de palmier si inghesuitul ingamfat. Aducetiva aminte ca l-a vrut si pe alibec si pe multi altii doar sa destabilizeze vestiarul rivalelor, cum nu cred ca Rednic a luat bani de la jiji in 2007 si atunci ca si acum a reusit sa ne invrasbeasca intre noi. Sper ca acest specimen sa ajunga acolo unde a mai fost si unde ii este locul la PWSCARIE.

Vezi toate comentariile (34)
Comentează