FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Rednic vede partea bună meciurilor fără victorie din Cipru

Anton și compania au scăpat ca prin minune nevătămați, după intrările de K1 ale ciprioților
Anton și compania au scăpat ca prin minune nevătămați, după intrările de K1 ale ciprioților

Articol de , - Publicat joi, 28 ianuarie 2016 00:00

Rednic nu e supărat că elevii săi nu s-au impus încă în partidele de verificare. Azi, e programat al treilea amical, cu FK Ural, locul 8 în Rusia.

Dinamo încă n-a cîștigat în amicalele acestei ierni, 1-1 atît cu Shijianhuang, cît și cu Aris Limassol, iar contra ciprioților jocul a lăsat în multe momente de dorit, însă Mircea Rednic nu e îngrijorat.

În discuțiile cu jucătorii purtată după cel de-al doilea meci de pregătire, tehnicianul roș-albilor le-a transmis că nu le-a reproșat nimic deosebit: "Staţi liniştiţi, v-aţi descurcat bine. Cel mai important pentru mine este că nu v-aţi accidentat la cît de violenţi au fost adversarii. Dacă nu fluiera arbitrul ăla doar pentru ei, puteam să îi şi batem. Sînt mulţumit de apărare, dar vreau să ne creăm mai multe ocazii de gol. Nu e problemă, mai lucrăm, de asta sîntem aici".

Ieri, dinamoviştii au făcut doar un antrenament uşor, apoi au primit liber din partea staff-ului pentru restul zilei.

Următorul amical este programat azi, de la ora 18:00, cu ruşii de la FK Ural, liveTEXT pe GSP.ro

Ştie să fie şi rău

Patrick Ekeng a avut o evoluţie foarte ştearsă în primul amical al stagiului, cu chinezii de la Shijiazhuang, 1-1, fiind retras şi necomunicînd deloc cu colegii. În meciul cu Aris, închizătorul  camerunez a dat semne că poate mai mult.

Potenţat de jocul dur al ciprioţilor, Ekeng a jucat și el tare, nu s-a ferit de contactele fizice şi chiar a sărit să îşi apere coechipierii atunci cînd aceştia erau la pămînt.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (17)
chris_bu67
chris_bu67  •  30 Ianuarie 2016, 20:31

@sakamoto din ce spui tu,reiese că nu ai nimic de spus,creierașul tâu se aseamănă cu un mic dop de plvtă :)

zecs93
zecs93  •  28 Ianuarie 2016, 17:21
Postat de gannicus2014 pe 28 Ianuarie 2016, 09:36

Patrick Ekeng a ramas mut cand a aflat ca trebuie sa-i cedeze Strambului cate 50 % din salariul lunar , ca sa joace , de aici provin dificultatile de comunicare

defapt a ramas mut ca el la venirea in romania zicea ca abia asteapta meciu cu steaua si dupaia a ramas mut deabinelea cand a auzit ca acest club nu mai exista, luand locu o clona !!!

sumred
sumred  •  28 Ianuarie 2016, 14:35
Postat de sakamoto pe 28 Ianuarie 2016, 10:29

Dinamo-Debrecen 0-6 Steaua-Ujpest 2-0. Steaua-Dinamo 8-0. Opt clase diferentza! Militienii nu joaca nimic in meciuri internationale, sint slabi ca paiul. Toata puterea curcanilor, o constituie arbitrajele mincinoase. Sint lasati sa-si faulteze adversarii, cum le place si cit le place, in campionatul romanesc. Cu bani putini *** nu va face performantza in vecii vecilor! Poate Tiriac. Amin!

Bravo. Ai invatat sa "socoteste". Nota 10 cu felicitari. Ce logica la superlativ ai in tine, baiete. Ma minunez cand vad fcsb-isti asa inteligenti. Acum te rog sa-mi faci si calculul asta: Dinamo-FCSB 3-1, Dinamo-Viitorul 1-5. Ai inca un 10 daca stii rezultatul. Poate treci si clasa.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează