FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - UTA 0-0

Rednic vrea pace cu suporterii: „Sunt convins că vor veni și acolo!”

FOTO: Facebook @uta1945arad
FOTO: Facebook @uta1945arad

Articol de - Publicat sambata, 07 octombrie 2023 17:43 / Actualizat sambata, 07 octombrie 2023 18:35

Mircea Rednic (61 de ani) a trecut prin stări diferite pe parcursul încleștării de la Ploiești, cu Petrolul, încheiată nedecis, scor 0-0.

Antrenorul echipei UTA a tresărit la marile ocazii ale lui Godberg Cooper (’43, ’73, ’75). Trei minute mai târziu, atacantul și-a lăsat echipa în inferioritate, eliminat pentru două cartonașe galbene. 

Italianul putea fi înger și demon pentru UTA, dar a rămas numai cu cea de-a doua caracterizare, arbitrul Cătălin Popa penalizând intenția sa la al doilea avertisment, chiar dacă reluările TV au arătat că nu și-a lovit adversarul.

Gică Hagi, impresionat de un omolog din Superligă: „Văd că se ține de cuvânt! Îl felicit pe această cale”
Farul
Gică Hagi, impresionat de un omolog din Superligă: „Văd că se ține de cuvânt! Îl felicit pe această cale”

Reușind să reziste în ultimele 20 de minute, cu tot cu prelungiri, având un om mai puțin pe teren, Rednic s-a arătat mulțumit de punctul obținut. Iacob i-a salvat pe arădeni în prelungiri, la „capul” lui Jefferson, după ce Răducan a greșit ținta din marginea careului mic.

Mircea Rednic: „Suporterii vor veni și la Oradea”

„Trebuie să ne mulțumim cu acest punct, după ce puteam să câștigăm, dar și să pierdem acest meci. Ne gândim deja la jocul următor, după această pauză, când vom primi vizita celor de la Rapid. 

Respect echipa Rapid, ultimul titlu l-a luat cu mine, în 2003. Sper să avem mulți spectatori la Oradea, acolo unde vom juca, pentru că e aproape de Arad și sunt convins că vor veni mulți să ne susțină”, a susținut Rednic.

Obișnuiți cu egalurile

Ambele echipe au ajuns la câte trei rezultate de egalitate consecutive. După partidele cu Botoșani, Voluntari și Petrolul, arădenii se mulțumesc cu trei puncte, situație identică cu cea a „lupilor galbeni”, cu trei egaluri după ce le-au întâlnit pe FC Hermannstadt, Poli Iași și UTA. Pentru Petrolul tabela de marcaj a rămas imaculată în aceste trei întâlniri încheiate cu scor alb, 0-0.

Citește și alte știri din Superligă: 

Mititelu și-a anunțat noul antrenor printr-o informație „pe surse”, în ziarul lui » Alegere-șoc: „Antrenor care trăiește din basme și lauda presei”

Gică Hagi, impresionat de un omolog din Superligă: „Văd că se ține de cuvânt! Îl felicit pe această cale”

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează