FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT - DINAMO, 17:00

Rednic vrea să mai renunțe la un titular: a început să-i caute deja înlocuitor » Primul nume pe listă e din Belgia

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 decembrie 2018 09:09

Portarul Jaime Penedo va pierde prima etapă a acestui campionat, n-a făcut deplasarea la Târgu Mureș pentru meciul cu Hermnnstadt, de azi, ora 17:00.

Panamezul a fost criticat după gafa din meciul cu CFR Cluj (0-3) și  Mircea Rednic nu l-a luat în calcul pentru confruntarea cu Miriuță și compania.

Antrenorul a spus că el, Nistor și Corbu, accidentați mai vechi, plătesc pentru uzura pe terenurile grele, însă "Puriul" vrea să-i arate portarului de 37 de ani că se poate dispensa de el.

Oricum, antrenorul vrea să mai aducă un alt goal-keeper din iarnă, pe listă fiind, printre alții, și belgianul Logan Bailly.

  • Jaime Penedo a fost la CM 2018 cu naționala statului Panama și este la Dinamo din 2016, prelungindu-și recent contractul până în vara lui 2019. În acest sezon a apărat în 16 partide de Liga 1.
  • Logan Bailly (portar, 32 de ani) - A lucrat alături de Rednic la Mouscron, ba chiar a primit banderola de căpitan de la român. Are un CV demn de luat în seamă: 8 selecţii la prima reprezentativă a Belgiei, legitimări la Genk, Borussia Monchengladbach, Neutchatel Xamax şi Celtic. Problema lui e că a devenit jucător liber pe 1 octombrie, după ce s-a închis perioada de transferuri, așa că poate fi legitimat abia din mercato de iarnă, după 1 ianuarie 2019.

945638 gettyimages 621963788
Logan Bailly
FOTO: Guliver/GettyImages

FC Hermannstadt - Dinamo se joacă azi, de la ora 17:00. Meciul este liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și LookTV.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
mosvasile
mosvasile  •  08 Decembrie 2018, 14:26

I-auzi-i si p-astia!Cica jucatorii lui Dinamo nu sunt buni si ca bine face Rednic ca aduce someri din liga...a doua din Belgia!Numai ca Hagi-pentru cine nu stie,antrenorul fostei campioane Viitorul,cel care i-a predat lui Rednic cel glumet,lectii de fotbal-a declarat ca... "Dinamo are un lot bun,spre foarte bun"!Asta in timpul lui Bratu!Dar ca juca prost "din cauza ca are vestiarul bulversat"!Se aude?

balauru48
balauru48  •  08 Decembrie 2018, 12:38
Postat de dinamo_fan pe 08 Decembrie 2018, 12:14

la Penedo se vede ca nu are chef...are destule goluri pe constiinta sezonul asta. e singurul portar care a luat 2 goluri de pe linia de fund a terenului, cu CFR si Steaua.

Si cat *** *** ca n-a fost vina lui Penedo la golul cu fcsb.... Acum o intorci...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

rocky2
rocky2  •  08 Decembrie 2018, 12:31

Penedo a luat doua goluri hilare, unul chiar din corner la coltul scurt in meciul cu provincialii suburbani fc fotbal club! A venit vremea sa-si bage dosarul de pensie!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează