FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Refuz

Articol de GSP - Publicat marti, 23 octombrie 2007 00:00

Margaritescu a respins oferta lui Rednic, care voia sa onoreze pariul de 1.000 de dolari pentru golul inscris la Tg. Jiu, din afara careului

In august 2006, imediat dupa ce Rednic a fost numit antrenor in stefan cel Mare, tehnicianul de 45 de ani a facut o prinsoare cu Andrei Margaritescu. "Iti platesc pe loc 1.000 de dolari daca esti in stare sa dai un gol din afara careului, intr-un meci oficial", i-a zis "Puriul".

Duminica, la Tg. Jiu,  mijlocasul de 27 de ani a reusit sa inscrie cu un lob de la 20 de metri. Rednic a reactionat: "Ii spusesem ca-i dau banii, indiferent unde sint. Dar nu cred ca o sa accepte. Eu i-am promis asta cind eram la Dinamo, iar acum sint la Rapid. N-am vazut golul decit in reluare, dar a fost unul frumos daca el a vrut sa dea asa". Margaritescu a fost placut surprins de intentia "Puriului", dar a refuzat elegant propunerea.

Doar emotii
Flavius Stoican a revenit in prima echipa a "ciinilor", la meciul cu Pandurii (1-0), dupa o pauza de aproape doua luni, cauzata de o pubalgie. La Tg. Jiu s-a ales cu o noua accidentare, o luxatie la mina stinga, dar se poate antrena normal, cu conditia sa poarte o atela pentru a-i tine degetele strinse.

Bonus la derbyuri
Vicepresedintele "ciinilor", Vasile Turcu, a anuntat duminica seara, la Fanatik Show, bonusuri consistente pentru derby-ul cu Steaua, programat in Ghencea, pe 24 noiembrie: "M-am hotarit deja si, pe linga primele oferite de club, eu voi da la victorie cite 10.000 sau 15.000 de dolari pentru fiecare gol marcat in Ghencea. Suma va sta la dispozitia capitanului de echipa si va fi impartita la final intre jucatori".

Zenga, laudat
Oficialii ros-albilor sint foarte multumiti de cum merge echipa in mandatul lui Zenga. "Stilul de joc este de discutat, dar, paradoxal, Dinamo a avut patru situatii de gol in repriza a doua. Walter a gasit cea mai buna formula de echipa. Sint dificultati de pregatire, dar Walter a reusit sa recistige atmosfera si entuziasmul vestiarului", a spus Cornel Dinu la Minutul 91. "Zenga este de departe cel mai bun antrenor din tara", a concluzionat si Vasile Turcu.

"Nu stiu de ce nu joc!"
George Blay nu a fost nici macar rezerva la Tg. Jiu, semn ca nu mai este dorit sub nici o forma in stefan cel Mare. "Tot ce pot eu spune este ca nu sint accidentat, sint perfect sanatos. De ce nu joc? De ce ma intrebati pe mine lucrul asta? Nu vreau sa mai comentez nimic in legatura cu viitorul meu", a declarat Blay pentru www.dinamovisti.ro.

Galliquio a absentat
Fundasul John Galliquio nu s-a pregatit ieri dupa-amiaza alaturi de restul lotului dinamovist, intrucit nu sosise in tara dupa ce a fost convocat la "nationala" Perului. Fundasul de 28 de ani a sosit aseara in Romania, dupa ce a avut probleme cu viza, urmind a intra azi in cantonament la Saftica, alaturi de "ciini". "S-a rezolvat problema cu viza. Galliquio va fi prezent azi la antrenament", a spus Constantin Danilescu.

"Cel mai bun lot!"
Dinamovistii sint fericiti dupa victoria de la Tg. Jiu si se lauda ca au cea mai valoroasa echipa. "Afirm cu toata responsabilitatea ca Dinamo are cel mai bun lot din campionat la ora actuala", a zis Cornel Dinu. "Sint multumit de echipa! Am cel mai bun lot, pe care trebuie sa stiu sa-l gestionez", a declarat si Walter Zenga.

Motivatie
stefan Radu a implinit ieri 21 de ani, fiind felicitat de catre toti colegii in vestiar, care i-au si cintat "La multi ani!". "E o zi ploioasa si friguroasa, dar in sufletul meu e soare. Traiesc o perioada buna in cariera mea si sper sa continuu. Calificarea Romaniei la Euro 2008 m-a motivat suplimentar, vreau sa cistig tot in acest sezon cu Dinamo!", a declarat fundasul site-ului oficial www.fcdinamo.ro.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează