FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Refuz categoric pentru FCSB: "Jucătorul nu merge acolo, să-l lăsăm pe Becali să viseze"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat marti, 19 decembrie 2017 21:52

Gigi Becali, cel mai potent investitor din Liga 1, a declarat că dorește să-l aducă la FCSB pe Alexandru Băluță (24 de ani), fotbalistul celor de la CSU Craiova, dar se lovește în continuare de refuzul autoritar al clubului oltean.

"Becali este obsedat de venirea lui Băluță la Steaua, iar asta înseamnă că jucătorul are într-adevăr valoare. Becali a recunoscut însă că nu poate să-l ia, din moment ce nu vrea să plătească această clauză de reziliere. Bănuiesc că se predă.

Din moment ce te lovești de refuzul jucătorului, atunci înseamnă că plătești 3 milioane de euro degeaba. Băluță mai are o clauză morală, pe care o au majoritatea jucătorilor de la Craiova. Să-l lăsăm pe Gigi să viseze! Faptul că vrea la FCSB jucători de la Craiova este problema dânsului. Mulți se uită la vitrină, dar rămân cu dorința", a declarat Marcel Popescu, la TV Digi Sport.

În această dimineață, finanțatorul FCSB-ului a declarat că e gata să achite două milioane de euro pentru Băluță.

"Am pe listă doi jucători și mă gândesc doar la cum să-i aduc la Steaua. Sunt români, din Țara Olteniei. Da, unul e Băluță. Dar nu dau 3 milioane de euro pe el, o să dau 2 milioane. Nu vreau să se supere cei de la CSU pe mine, nu o fac cu rea credință. Dar îl vreau pe Băluță", a spus Becali, la Pro X.

Pe lângă Băluță, latifundiarul a recunoscut că e interesat și de Alexandru Mitriță, fotbalistul pe care CSU Craiova va plăti în această iarnă 700.000 de euro pentru a-l transfera definitiv de la Pescara. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (43)
prazburg1948
prazburg1948  •  21 Decembrie 2017, 01:42
Postat de cneius pe 20 Decembrie 2017, 08:58

Really ? E "destept" rau Popescu daca face asta, in loc sa obtina bani mai multi vinde jucatorii mai ieftin prin tari "exotice". Oltean, ce mai..

Becali a vrut sa dea 1mil pe baluta, ivan si nu mai stiu cine, la pachet. Vatajelu a fost vandut pe 1,4 mil parca si ivan pe 3. Deci, explica-mi, cum vinde mai ieftin in tari exotice? Voi ganditi cand scrieti pe aici?

mosvasile
mosvasile  •  20 Decembrie 2017, 14:45

Bai nea Marcele!Rotaru decide!

balauru48
balauru48  •  20 Decembrie 2017, 10:24
Postat de cneius pe 20 Decembrie 2017, 08:58

Really ? E "destept" rau Popescu daca face asta, in loc sa obtina bani mai multi vinde jucatorii mai ieftin prin tari "exotice". Oltean, ce mai..

Ba ***, chiar nu ai pic de demnitate! :))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (43)
Comentează