FOTBAL  »  Superliga  »  OFERTĂ

Refuz după refuz! Adam Nemec i-a dat din nou "reject" lui Gigi Becali » Ultima ofertă declinată de slovac

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat vineri, 08 iunie 2018 10:00

Adam Nemec a refuzat clar ultima ofertă a FCSB-ului, fiind nemulțumit de faptul că înțelegerea era valabilă doar pentru un an.

Nimic nu-l poate convinge pe Adam Nemec, 32 de ani, să continue în România! Nici chiar banii lui Gigi Becali.

Conform surselor GSP.ro, ex-atacantul dinamovist a refuzat ultima ofertă a celor de la FCSB. Principalul motiv ar fi că vicecampioana i-a oferit o înțelegere valabilă pentru un singur an, iar Nemec ar fi dorit un contract măcar pe doi ani.

Oferta financiară a lui Becali este una foarte bună: 15.000 de euro pe lună, 100.000 de euro dacă FCSB câștigă titlul sezonul viitor și 50.000 de euro în momentul în care atacantul semnează.

Becali l-a ofertat în mai multe rânduri de-a lungul timpului pe Nemec, încă de când atacantul era sub contract cu Dinamo. În iarna lui 2017, Becali chiar a făcut o ofertă de 250.000 de euro, dar "câinii" au refuzat-o.

Am discutat doar cu Nemec, i-am făcut o ofertă. Eu cred că o să o accepte, poate mai aşteaptă şi alte variante. De la 7.000 la 15.000 ar creşte",
Gigi Becali, patron FCSB, la Pro X

"Nu cred că Nemec ar putea avea o ofertă mai bună decât a primit de la Gigi. Pentru Nemec cred că ar fi cea mai bună soluţie, e o ţară în care s-a adaptat. Dacă aş fi în locul lui, aş accepta"
Marius Șumudică, la PRO X

7 goluri
 în 33 de meciuri a marcat Nemec în acest sezon, în toate competițiile

17 goluri
în 57 de meciuri a marcat Nemec pentru Dinamo în L1, all-time

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (26)
satyricon
satyricon  •  09 Iunie 2018, 10:20

Ce de prostii pot debita ***, ce se agita pe aici si se umfla ca baloanele de sapun! Nemec ar semna imediat daca îi propune jiji contract pe 2 ani, dar ei nici macar un articol nu sunt in stare sa citeasca.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

104062810488705
Costi Costica  •  09 Iunie 2018, 09:45

nu va ti pus intrebarea de ce vrea asta sa l ea pe adam n sa faca in ciuda dinamoviistiilor ba *** mai sunt oameni care face ceva pe bani tai ne munciti *** hu

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ares2024
ares2024  •  09 Iunie 2018, 07:26

In mintea șefului de saivan,toată prostimea e de vânzare !

Vezi toate comentariile (26)
Comentează