FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

Refuzat de turci » Caue se întoarce la Vaslui cu coada între picioare

Articol de - Publicat joi, 30 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat joi, 30 ianuarie 2014 17:43

Turcii de la Kayserispor l-au descoperit cu probleme medicale pe Caue da Silva şi au renunţat, în cele din urmă, la serviciile sale. Acum, brazilianul trimite sms-uri la şefii Vasluiului, pentru a-l reprimi la echipă.

Caue da Silva a vrut să părăsească FC Vaslui pe uşa din dos, însă nu i-a ieşit. Deşi i-a încîntat pe turcii de la Kayserispor, aceştia au aşteptat rezultatele vizitei medicale. Din păcate, veştile au fost dintre cele mai proaste pentru mijlocaşul vasluienilor. Medicii turci au descoperit problema de la genunchi, pentru care a fost învoit de FC Vaslui să se refacă în Brazilia, iar conducerea ultimei clasate din Super Liga turcă l-a anunţat că renunţă la serviciile sale.

“Medicii i-au recomandat pentru problema de la genunchi să urmeze tratamentul o lună-două, iar noi nu avem atît răbdare, pînă cînd jucătorul va fi apt medical. Aşa că am renunţat în a-l mai transfera la echipă”, susţin oficialii lui Kayserispor în presa din Turcia.

Între timp, Caue îi bombardează pe şefii Vasluiului cu tot felul de mesaje de împăcare, în speranţa că va fi reprimit la echipă.

Caue trebuie să se prezinte cât mai urgent la programul echipei. Nu putem tolera aşa ceva, mai ales că jucătorul nu avea niciun motiv să recurgă la asemenea gesturi”, a spus Dragoş Iftime, preşedintele FC Vaslui. Caue a fost aşteptat de Liviu Ciobotariu în cantonamentul din Antalya, însă a trimit o hîrtie, prin care solicita să fie învoit o perioadă pentru a urma un program de fizioterapie în Brazilia. Numai că jucătorul a negociat pe ascuns cu Kayserispor, în speranţa că va încheia socotelile cu FC Vaslui.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
supersolo
supersolo  •  31 Ianuarie 2014, 00:36

In locul celor de Vaslui l-as trimite la plimbare...nu e serios ...si nu poti pune baza in acest tip de jucator...mai bine unul lipsa decat unul pervers....daca Vasluiul crede ca ai sunt utili astfel de jucatori....nu au decat sa-l reprimeasca in lot...dar personal consider ca e o pierdere de timp si de bani...

valiii
valiii  •  30 Ianuarie 2014, 19:31

m-am saturat de astia de vin ,isi fac un nume aici si apoi li se urca la cap ca-s mari fotbalisti,exemplu asta,bokila ala,eric cand plecase prin ucraina si or mai fi ,i-as trimite la juniori sa se invete minte

mr.d
mr.d  •  30 Ianuarie 2014, 19:23

Diseara va veni un atacant din Ligue II la FC Vaslui!! E un atacant din primele Top 5 Ligue II actual. :D

Vezi toate comentariile (7)
Comentează