FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Refuzat de Vaslui, bun pentru a deveni campion cu Steaua » Ce i-a determinat pe moldoveni să renunţe

Articol de GSP - Publicat luni, 03 iunie 2013 00:00 / Actualizat luni, 03 iunie 2013 22:51

Unul dintre cei mai importanţi jucători ai Stelei a fost la un pas de a ajunge la FC Vaslui, însă moldovenii l-au refuzat fără prea multe explicaţii clare.

Este vorba despre Adi Popa. Mijlocaşul Stelei a fost foarte aproape de a semna cu echipa patronată de Adrian Porumboiu, însă a picat vizita medicală.

"Înainte de Steaua, am fost la Vaslui şi m-am antrenat cu ei. Mi-au spus că nu sînt bun şi am picat vizita medicală, aşa că m-am întors. Mi-au spus că trebuie să merg la clinică în Austria că am suflu sistonic.

Nu am avut emoţii la vizita medicală a Stelei, o făcusem înainte la Chiajna ţi eram perfect sănătos", a spus Adi Popa pentru DolceSport.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (11)
gazistu
gazistu  •  04 Iunie 2013, 10:02

esti perfect sanatos motoru;le ca ai arata terenul sezonul asta :)))

mvradulescu
mvradulescu  •  04 Iunie 2013, 09:03
Postat de plischi pe 04 Iunie 2013, 07:04

in aceeasi editie doua texte despre adi popa si doar unul pentru neymar?! da-ti-o-ncolo de treaba!

Da Neymar joaca prin zona ? Pentru fotbalul autohton, mie mi se pare de departe mult mai important Adrian Popa decât Neymar și Messi la un loc ! Ori după socoteala unora, când merge Neymar la "pub", presa românească e obligată sa scoată o ediție speciala ?

plischi
plischi  •  04 Iunie 2013, 07:04

in aceeasi editie doua texte despre adi popa si doar unul pentru neymar?! da-ti-o-ncolo de treaba!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează