LIGA 1  ·  SPECIAL

"Regele" acasă la Rege » Hagi a participat la intrarea APS sub patronajul Regelui Mihai

Joi, 10 Noiembrie 2011

"Asociaţia presei sportive primeşte înaltul patronaj al Majestăţii sale regele Mihai I al României", scrie pe placheta primită de Dumitru Graur, preşedintele APS, de la principesa Margareta


Ieri seară, la Palatul Elisabeta, în prezenţa cîtorva zeci de reprezentanţi ai presei din România, dar şi a fostelor glorii sportive Gheorghe Hagi, Ivan Patzaichin şi Ion Ţiriac, Asociaţia presei sportive din România a primit una dintre cele mai importante distincţii: a intrat sub patronajul Regelui Mihai de România. În absenţa Regelui Mihai, "care se reface după ziua onomastică", cum a anunţat prinţul Radu Duda, placheta i-a fost înmînată lui Dumitru Graur, preşedintele APS, de către principesa Margareta.

"E o onoare să răsplătim presa sportivă din România, care are o influenţă majoră în mediul social, sportul fiind cel mai mare ambasador al unei ţări pe plan mondial", a punctat principele Duda. "Şi pentru noi este onorant să primim o asemenea distincţie din partea Casei Regale. Ne bucură că munca ne este apreciată la un asemenea nivel", a spus şi Dumitru Graur, preşedintele APS.Mulți i-au văzut la noi la TV, dar puțini știau că sunt tată și fiică! Cum au ajuns pe 'sticlă' împreună

Libertatea

Comentarii (7)

sundancekid_nr.one  •  10 Noiembrie 2011, 10:49
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Nu e vorba daca suntem naivi sau docili e vorba ca nu suntem unul din popoarele care pot face revolutii sa schimbe ceva . Nici macar Franta sau Anglia cu toate ca reprezinta mult mai mult decit noi nu isi mai pot permite asta in plus Europa este fragmentata rau din toate punctele de vedere . Ti-am spus nu sunt regalist dar tot ce au construit astia au construit cu gust . In plus au facut bine ca au acceptat sa ne preia caci pina sa vina ei boierii nostrii se certau intre ei in interes de gasca la fel cum e CAZUL UNIVERSITATII CRAIOVA dupa 90 ' !!

sundancekid_nr.one  •  10 Noiembrie 2011, 10:29
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Exact . Bine zis . Nici eu nu sunt regalist dar fata de toti paipitzoii astia care sau invirtit pe aici dupa comunism macar asta da bine la capitolul protocol .

sundancekid_nr.one  •  10 Noiembrie 2011, 10:06
Postat de many_steaua pe 10 Noiembrie 2011, 09:40

Văd ca azi ești foarte nervos .

Nu mai incerca sa mediezi intre mine si aia 3 ...emo imperatorul, terminatul si maresalul fara chiloti si ai grija ca folosesc mai multe nick-uri deodata . Eu doar am afirmat ca la nivel de club nu-i mai ajungem pe aia niciodata !!! Sunt dusmanul demagogiei . De profesie sunt inginer . Trebuie privit analitic, logic, pragmatic . Cum isi permite ala sa afirme ca trebuie sa ne intoarcem in TOP !!! Care TOP ? In TOP au fost mereu Germania , Italia , Olanda si altele nu noi . Si oricum nu renunt la ceea ce cred si cred ca pina nu incepem sa miscam economic nu o sa mearga nimic in tara inclusiv sportul .

Vezi toate comentariile (7)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
15:00 Tenis, ATP

Turneul din Viena

Digi 2
18:00 Fotbal, Liga 2

FC Argeș - Farul

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
18:30 Baschet M

SCM Timișoara - SCMU Craiova

Digi 3, Look Sport
20:30 Fotbal, Liga 1

Politehnica Iași - FC Botoșani

Digi 1, Telekom 1, Look Sport
21:30 Fotbal, Bundesliga 2

Bielefeld - Hamburger

Digi 4
21:45 Fotbal, Serie A

Brescia - Fiorentina

Digi 2, Look Plus
Program TV complet

Liga 1