FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - STEAUA 3-1

"Regele" e mai sigur ca niciodată: "Putem câștiga campionatul!" + A dezvăluit o discuție mai veche cu Argăseală

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 martie 2017 22:45

Gică Hagi, antrenorul Viitorului, a dezvăluit o discuție mai veche avută cu președintele roș-albaștrilor, Valeriu Argăseală, după ce a învins-o pe Steaua, scor 3-1.

"Acum 3 ani, Vali Argăseală mi-a spus că în 2 ani îi voi nimici pe toți. Echipa a crescut și acum suntem o formație frumoasă. Am fost inspirat în această seară în privința schimbărilor", a declarat Hagi la TV Digi Sport.

"Regele" e mai sigur ca niciodată că echipa sa poate face surpriza și să câștige campionatul în acest sezon.

"Echipa a arătat că poate lupta și că poate câștiga campionatul. Eu zic că tuturor echipelor le va fi greu cu noi. Câștigăm experiență la fiecare meci. Avem o apărare solidă cu Nedelcu, cel care crește extraordinar", a adăugat Hagi.

"Nu ne e frică de faptul că Florinel Coman (n.r. marcatorul primului gol cu Steaua) poate fi transferat la vară. În locul său poate veni un alt tânăr. Noi suntem atenți la piață, analizăm foarte bine. Orice se poate întâmpla"
Gheorghe Hagi

Steaua a pierdut pe terenul Viitorului,  scor 1-3, și a pierdut șefia clasamentului Ligii 1. 

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (6)
corectu
corectu  •  19 Martie 2017, 07:29

Tamas gafeaza din nou ,lasand echipa in 10.Ma bucur ca va lipsi cel putin 2 meciuri.Daca se juca 11 contra 11 Steaua castiga.Din nou se zicea ca a fost blat.In prima repriza a fost penalty la Coman.Dar Coman a fost in ofside. Nesemnalizat.Sa fie clar ca Tamas si Gnohere n-au ce cauta la Steaua.

1618597915124142
Alexandru Chis  •  19 Martie 2017, 05:20

Eu nu as fi atit de sigur! De ce? pentru ca dupa urmatoarele trei meciuri din play-off Viitorul va avea... tot 30 de puncte! De ce a pierdut FCSB? Din aroganta si prostie! Cuplul Reghe-MM i-a "imbatat" pe jucatori cu cele 10 "antecedente", spunindu-le celor care au intrat pe teren ca nu pot fi invinsi de niste... "copii". Ce a urmat? deconectare totala, joc aiuritor la lui Tamas, deruta, proasta inspiratie in schimbari si degringolada fireasca din sinul unei echipe care - daca va aborda meciurile viitoare la fel - nu are nici o sansa la primele trei locuri. Ce a facut reghecampf? A schimbat un neputincios (Muniru) cu un alt neputincios (Moke); l-a trimis in teren pe "mina moarta" (De Amorim) in locul unei :vedete" (Tanase) care crede ca jocul este un cadril ce trebuie "interpretat" pe virfuri. Cit priveste intrarea in teren a lui Gnohere, singurul care a adus ceva claritate si agresivitate, aceasta a dovedit faptul ca numai impreuna cu Alibec, ambii in teren din primul minut, pot realiza mai multe pentru ca in nadejdea unor mijlocasi ofensivi, nu vor ajunge prea multe mingi utile la ei. Prevad ca si in meciul cu Dinamo FCSB va face o alta "nesarata" care-i va fi fatala lui Reghecampf. Cred ca Becali este un sca de nervi. Si are dreptate, mai ales ca nu se simte ca a bagat atit de multi bani in jucator care fie sunt iesiti din forma, fie sunt plafonati si blazati, stiind la leafa merge si daca joaca si daca nu jo

danut1971
danut1971  •  19 Martie 2017, 00:51

daca bati si in retur fcsb-ul atunci da dar cum te cunosc o sa te lasi invins de fcsb

Vezi toate comentariile (6)
Comentează