FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI - STEAUA 0-1

Reghe a comentat decizia de a-l lăsa în afara lotului pe Enache: "Este normal" » Cu ce probleme se confruntă roș-albaștrii

FOTO Adrian Pîclișan
FOTO Adrian Pîclișan

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 septembrie 2016 21:58

Laurențiu Reghecampf a decis să-l lase în afara lotului pe Gabi Enache, la meciul de la Timișoara, 1-0, după ce fundașul Stelei a fost eliminat în meciul cu Osmanlispor.

"Vă dați seama că e marcat și îi pare rău de gestul facut, era normal să-i dăm liber după gestul făcut în Turcia. El rămâne un jucător important pentru noi", a spus Reghecampf la finalul meciului cu ACS Poli, la Digi Sport.

Acesta a acuzat oboseala după o săptămână în care Steaua a jucat două meciuri în deplasare și susține că cel mai important este ca jucătorii săi să se ferească de accidentări.

"Venim după o săptămână foarte grea, suntem plecați din București încă de miercuri. Cel mai important este ca toți jucătorii să fie valizi, pentru că avem probleme în acest moment.

Nu facem experimente, avem foarte multe meciuri, trebuie să fim atenți pentru că altfel vom avea parte de mai multe accidentări",a adăugat tehnicianul Stelei.

Steaua  s-a impus la Timișoara, scor 1-0, și are un avans de cinci puncte față de ocupanta locului secund, Dinamo.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (37)
tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  19 Septembrie 2016, 00:57
Postat de redshow pe 18 Septembrie 2016, 23:11

Domnule Negoita , Ma ofer sa postez pt. dvs. Ma inscriu in tiparul postacilor de serviciu : 95 la suta pe articolele despre Steaua, 5 la suta pe cele pt. Dinamo. onorariul meu este de 500 de euro pe luna (apox 50 la suta din salariul mediu pt jucatori). Preconizez ca o sa realizez in medie 500 de comentarii pro-niu-dinamo lunar . Nu voi participa totusi la seara-ciorbei la Rin pentru ca mai am putina mandrie .... Astept sa ma contactati Cu stima

:) MERGI LA SANTAJ CU EL CIOBARDANTE? NU MAI PLATESTE BINE POSTACII?,,.. ITI E FOAME RAU DE AI AJUNS ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bakunin
bakunin  •  19 Septembrie 2016, 00:20
Postat de jack_the_stripper pe 18 Septembrie 2016, 23:35

Taxi, nu ti-a priit ***, ca vad ca râzi singur de mazgalelile tale...

Ca de obicei :))))

a.c.a.b_st
a.c.a.b_st  •  19 Septembrie 2016, 00:10
Postat de de_pe_tarnave pe 19 Septembrie 2016, 00:07

Blat ca de obicei!! Castiga Viitorul !! :))

:))))))))))))))

Vezi toate comentariile (37)
Comentează