FOTBAL  »  LIGA 1  »  FC COPENHAGA - STEAUA, JOI, 20:00, DIGISPORT 1, DOLCESPORT 1, PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Reghe a comentat "piaţa Rapid": "Patronul a mai discutat cu domnul Copos pentru transferul lor"

Articol de GSP - Publicat marti, 04 decembrie 2012 00:00 / Actualizat marti, 04 decembrie 2012 17:23

Laurenţiu Reghecamp, antrenorul Stelei, a vorbit despre posibilitatea ca Ovidiu Herea, Rui Duarte şi Filipe Teixeira, jucătorii Rapidului care şi-au depus memoriu pentru a deveni liberi de contract, să ajungă în Ghencea.

"Noi am încercat să-i cumpărăm pe aceşti jucători. Patronul nostru a discutat cu domnul Copos şi înainte, pentru că este un om corect. Mi l-am dorit pe Teixeira, dar el a vrut să rămînă la Rapid.

Vom vedea ce se va întîmpla, momentan mă interesează meciurile Stelei, nu transferurile. Dacă vor veni jucători, vor trebui să ne ajute, nu să fie la număr. Nu discut încă de Herea şi Rui Duarte", a spus Laurenţiu Reghecampf la Fotbal Club, la DigiSport 1.

Playtech: BOMBĂ! Diana Șoșoacă sfidează TOT! Cum a intrat în restaurant, fără certificat verde! Chelnerița a rămas MASCĂ: 'Ce e aia?!'


Comentarii (7)
tigruzzu
tigruzzu  •  05 Decembrie 2012, 01:14
Postat de stefansb pe 04 Decembrie 2012, 17:33

nu ne trebuie nimeni de la , puate cu exceptia lui rui duarte, daca nu se gaseste o solutie mai buna pt fundas dreapta. avem nevoie de jucatori care sa aduca un plus la echipa, nu de jucatori de pluton. in primul rand ne trebuie portar si singura solutie viabila care imi vine in minte e lung. felgueiras e deja prea scump. apoi maxim nu trebuie ratat, joaca pe orice post la mijloc, e peste tanse. tembo e iar de luat, are viteza si forta peste tot ce e in romania acum. si eric ar fii bun in spatele lui rusescu. am vazut ca brandan ar putea fi liber, e solutia perfecta de concurenta pt pintilii si poate juca si fundas stanga. poate si hamza sau bokila ar merge pt concurenta la rusescu

Păi, tu vrei tot ce există mai bun în RO. Plua n-o vrei la 5teaua?

supereduardo10
supereduardo10  •  04 Decembrie 2012, 19:24

ete astia marea chipa cumpara jucatori de la copos :)))) grabitiva tata ca iar iu 5 in danmarca si nu mai puteti spune este un ccident 4 goluri in 3o minute :)))

mr.d
mr.d  •  04 Decembrie 2012, 18:56

Teixeira si Bozovic is deja acontati de Vaslui! Porumboiu a discutat cu Copos si afacerea e deja facuta.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează