FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI - STEAUA, AZI, ORA 21:30, ÎN DIRECT PE DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Reghe are un coşmar: FC Vaslui! » Un motiv în plus de îngrijorare pentru tehnicianul stelist

Reghecampf se va afla la primul derby în Liga 1 în calitate de antrenor al Stelei
Reghecampf se va afla la primul derby în Liga 1 în calitate de antrenor al Stelei

Articol de GSP - Publicat luni, 27 august 2012 00:00 / Actualizat luni, 27 august 2012 01:52

Trupa lui Porumboiu e singura din Liga 1 cu care Reghecampf are 3 înfrîngeri din tot atîtea meciuri disputate.

Steaua merge diseară în Moldova cu un antrenor care s-a întors de fiecare dată cu mîna goală în urma disputelor cu "plăieşii" lui Porumboiu. FC Vaslui e echipa care i-a creat cele mai mari probleme actualului "principal" din Ghencea.

Laurenţiu Reghecampf a disputat pînă acum, ca tehnician, 3 meciuri împotriva galben-verzilor. Rezultatul? Trei înfrîngeri, toate meciurile disputîndu-se în deplasare, aşa cum va fi şi derby-ul de diseară.

Reghe va face acum a 4-a încercare, de fiecare dată pînă acum mergînd cu altă formaţie în fief-ul moldovenilor. A pierdut însă şi cu Bistriţa, şi cu Craiova, şi cu Chiajna. Şi mereu a întîlnit un alt antrenor, dar n-a reuşit să evite înfrîngerea nici în faţa spaniolului Lopez Caro, însă nici cînd "principali" erau Hizo sau portughezul Inacio.

Acum merge cu Steaua şi va da peste Marius Şumudică şi acesta e unul dintre motivele pentru care poate să fie optimist. În confruntările directe pe care le-a avut din postura de antenor cu Şumi nu a cunoscut înfrîngerea. Cei doi s-au duelat în două rînduri. Mai întîi a fost egal, 0-0, într-un Rapid - U Craiova, apoi a cîştigat Reghe în primăvară, în partida FC Braşov - Chiajna 2-3.

515997-grafic-vaslui-steaua.jpg

Reghe împotriva Vasluiului
Data Meciul
septembrie 2010: FC Vaslui - Bistriţa 1-0
aprilie 2011: FC Vaslui - U Craiova 2-1
martie 2012: FC Vaslui - Chiajna 4-0

515998-bani-trofee.jpg

0 trofee au împreună cei doi antrenori care se vor duela diseară în FC Vaslui - Steaua

2 ani au trecut de la ultima victorie a Stelei împotriva Vasluiului, 3-0 pentru roş-albaştri în deplasare, în august 2010

14 meciuri au disputat cele două echipe pînă acum în toată istoria lor: 6 victorii Steaua, 4 succese Vaslui şi 4 egaluri

515999-echipe-vaslui-steaua.jpg

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

Cu casa închisă
Toate cele 9.000 de bilete puse în vînzare pentru derby-ul FC Vaslui - Steaua au fost epuizate ieri în doar 5 ore. S-au format cozi interminabile la casele de bilete încă de dinainte ca ele să fie deschise.

Insistă pentru Bălan
Trecera lui Tibi Bălan la Astra are şanse mari să fie finalizată în cursul zilei de azi. Cel care şi-l doreşte în mod deosebit pe mijlocaş e antrenorul Gigi Mulţescu, care a colaborat perfect cu Bălan în perioada în care ambii erau la Sportul. Bălan (31 de ani) a jucat pînă acum doar în România pentru 7 echipe: U Cluj, Mediaş, Rapid, Sportul, Poli Timişoara, Unirea Urziceni şi Steaua.

Dublează preţurile
Începînd de astăzi, suporterii Stelei vor putea să-şi achiziţioneze bilete pentru returul cu Ekranas, de joi seară, de la 20:30. Conducerea echipei a luat o decizie surprinzătoare, şi anume să dubleze preţurile tichetelor faţă de cele de la meciurile jucate în Ghencea în acest an. La peluză, un bilet va costa 10 lei, iar la tribuna a II-a va fi 20 de lei, în timp ce unul la tribuna I va costa 30 de lei. Casele de la stadionul Steaua se vor deschide azi, la ora 10:00.

Favorită ca Inter
Steaua e văzută ca mare favorită şi la returul cu Ekranas, după ce a cîştigat în Lituania cu 2-0. Formaţia lui Reghe are fix aceeaşi cotă ca şi Inter Milano, la revanşa cu Vaslui, ca să obţină victoria şi în manşa secundă, 1,16 la agenţia online Gamebookers. Şi Steaua, şi Inter au cîştigat la acelaşi scor primele partide, ambele disputîndu-le în deplasare.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (44)
r.obert
r.obert  •  27 August 2012, 16:39

nici pe astra nu mai batusem de 100 de ani

saviola2_8
saviola2_8  •  27 August 2012, 15:11
Postat de bluearth pe 27 August 2012, 13:35

forza vaslui,4-1 final!

forza basel, 2-0 pt elvetieni!:))))

lukasoil17
lukasoil17  •  27 August 2012, 13:51
Postat de old1 pe 27 August 2012, 13:49

Lasa ca antrenoru' Becali se descurca:)) 3-1 pentru vaslui!!!!

lasa-ne cumetre'...ca nici cu antrenoru' porumb nu mi'e rusine!

Vezi toate comentariile (44)
Comentează